Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan napustili Škoru: Evo komentara Domovinskog pokreta

Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan napustili Škoru: Evo komentara Domovinskog pokreta
Saborski zastupnik Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto odlučili su napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta, a o tome su javnost, vodstvo Domovinskog pokreta i sve druge članove Kluba obavijestili putem objave na Facebooku. Domovinski pokret je izdao priopćenje u kojemu ističe da Vrkljan u dogovoru  s ministrom Berošom već duže vrijeme priprema udar na Domovinski pokret te da je Karolina Vidović Krišto kolateralna žrtva. Priopćenje Domovinskog poreta prenosimo u cijelosti.
“Dragi prijatelji, građani, simpatizeri, članovi, mediji.
Saborski zastupnik Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto odlučili su napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta, a o tome su javnost, vodstvo Domovinskog pokreta i sve druge članove Kluba obavijestili putem objave na Facebooku.
Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit će funkcionirati s deset članova na ostvarenju naše ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga.
Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP, a Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao.
Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a. Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti.”, ističu u Domovinskom pokretu.