Bruna Esih prijavila stranicu koja je objavila da je ona dala podršku Škori

Bruna Esih prijavila stranicu koja je objavila da je ona dala podršku Škori

Bruna Esih je opovrgnula je navode da su Neovisni za Hrvatsku dali podršku Miroslavi Škori za predsjedničke izbore, nakon što je jedan portal prenio objavu podrške Miroslavu Škori sa stranice “Podrška Bruni Esih” kao da iza te stranice stoji Bruna Esih ili NHR.

“Radi se o stranici koju sam ja osobno već nekoliko puta prijavljivala policiji i Agenciji za zaštitu osobnih podataka te zbog koje smo već nekoliko puta imali probleme. Stranica ‘Podrška Bruni Esih’ nije naša službena stranica i ne znamo tko je administrator”, kazala je Esih.

O eventualnoj podrški nekom od kandidata Bruna Esih rekla je “Nismo još donijeli odluku o tome jer se još nismo bavili time. Smatramo da nije još vrijeme, jer osim gospodina Milanovića, nitko od jačih kandidata još nije službeno objavio svoju kandidaturu, niti gospođa Kolinda Grabar – Kitarović pa niti gospodin Škoro. Do službenih potvrda kandidatura sve spada u rubriku nagađanja, pa sukladno tome ne želimo nikoga podržavati i unositi zbrku u biračko tijelo. Potporu do sada nikome nismo dali jer nas nitko nije tražio.”

Dodala je da stranka svoje snage usmjerava na pripremu za parlamentarne izbore, javlja Dnevno.hr.

“Aktivno radimo na terenu, evo baš danas putujem u Splitsko-dalmatinsku županiju, a već u subotu smo u Zadarskoj. Želimo ojačati stranku u cijeloj Hrvatskoj. Za sada imamo pokrivene samo dijelove Hrvatske, imamo uspostavljenih šest županijskih organizacija. Stranka ne može dobro funkcionirati dok nema pokrivenost u cijeloj Hrvatskoj, a to nam je izuzetno važno za parlamentarne izbore, jer ipak je na parlamentarnim izborima drugačiji sistem glasanja nego na Europskim izborima, gdje je cijela Hrvatska bila jedna izborna jedinica”, otkrila  je Esih.

Foto: Admir Buljubašić/Hina