Bujanec: Kolinda je pokušala zabraniti Thomsponu da pjeva Čavoglave u Kninu

Bujanec: Kolinda je pokušala zabraniti Thomsponu da pjeva Čavoglave u Kninu

Velimir Bujanec tvrdi da je  predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pokušala zabraniti  Marku Perkoviću Thompsonu da pjeva Čavoglave na proslavi  Oluje u Kininu.

“Godine 2015. najavila je svoj dolazak u Knin, na koncert Marka Perkovića Thompsona, na proslavu 20. obljetnice pobjedničke ‘Oluje’. Prije toga je upregla čak nekoliko svojih savjetnika da mole Thompsona da ne pjeva u Čavoglavama, nego da održi koncert u Kninu. Kada je Marko ipak pristao otići u Knin, Kolinda je imala jedan uvjet za svoj dolazak: tražila je od našeg najpopularnijeg glazbenika da ne pjeva ‘Bojnu Čavoglave’! Marko Perković Thompson to je odbio i koncert započeo sa slavnom budnicom i riječima ‘ZDS’. Kolinda nije došla u Knin, a na koncert je poslala – Jakova”, tvrdi   Velimir Bujanec dodajući sarkastično da će uskoro na Pantovčaku omiljeni pozdrav biti  ‘Smrt fašizmu – sloboda narodu’.

Velimir Bujanec je  dugi niz godina bio veliki podupiratelj predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Zahladili su odnose kada je predsjednica smijenila savjetnika Matu Radeljića koji je bliski prijatelj Velimira Bujanca.