Domovinac Spajić poručio bliskom Plenkovićevom suradniku: Druže Kapulica, zašto si sudjelovao u operaciji ”ŽABA”

Domovinac Spajić poručio bliskom Plenkovićevom suradniku: Druže Kapulica, zašto si sudjelovao u operaciji ”ŽABA”

Jučer se na Trgu žrtava fašizma, ispred sjedišta HDZ-a, organizirao prosvjed koji je, po prvi puta u povijesti Hrvatske, ujedinio građane kako bi se zaustavila koruptivna, kriminalna hobotnica zvana HDZ zajedno sa njihovim koalicijskim partnerima koji ih podržavaju u njihovoj raboti: SDSS, HSLS, HNS… Svima njima sada, logično, nije tema činjenica da narod prosvjeduje protiv njih i njihove vlasti, nego su tema Domovinski pokret i MOST kao organizatori ”neuspjelog” prosvjeda.

Druže Kapulica, da vas educiram s nekoliko činjenica: – Moram vas razočarati, ali niste u pravu kada tvrdite kako je Domovinski pokret organizator ovoga skupa, ali smo javno podržali isti što sam jasno potvrdio i medijima poručivši kako sam na prosvjed došao isključivo kao zastupnik u Hrvatskom saboru i kao građanin Republike Hrvatske, zbog borbe protiv korupcije koju sustavno doživljavamo s vama na vlasti. Isto važi i za sve moje kolege koje ste imali prilike vidjeti, stoji u priopćenju Domovinskog pokreta.

Inače, abeceda je ta da onaj tko organizira skup ima svoje govornike, a kao što ste imali prilike svi vidjeti, nitko od cijenjenih zastupnika i kolega iz DP-a nije bio govornik na prosvjedu.

Budući da vidimo veliki interes i želju HDZ-a za jednim pravim, poštenim, organiziranim skupom koji će itekako uspjeti, Domovinski pokret daje vam obećanje (ne s figom u džepu, kao što to vi radite) da ćemo organizirati svoj skup, a do tada uživajte dok možete jer nećete dokle hoćete!

P.S. Kapulice opet iznosiš istinu (laž) zamotanu u celofan. Podsjećam kako ti nije pošlo za rukom, u Operaciji ”ŽABA”, odgovoriti predsjednika DP-a Ivana Penavu od prosvjeda vezanih za zločine počinjene u Vukovaru tako nećeš ni ovaj puta uspjeti u obmanjivanju naroda!

Naslovna fotografija: Hina