DRAMA NA OTOKU: Policajac na Braču ustrijelio psa

DRAMA NA OTOKU: Policajac na Braču ustrijelio psa

Kako su nam potvrdili iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske nešto prije 15 sati na Rivi u Milni na Braču policijski službenik je iz službenog pištolja usmrtio psa koji se nalazio bez nadzora i prethodno je napao i ozlijedio drugog psa i žensku osobu koja je vlasnica tog psa.

– Žena je zatražila liječničku pomoć. Obavit će se očevid i utvrđuju sve okolnosti. O događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo, te će se izvijestiti i nadležna veterinarska služba – odgovorili su nam iz Policijske uprave Splitsko – dalmatinske.

Iz KBC-a Split su nam odgovorili kako nisu zaprimili niti jednu osobu s takvim ozljedama, javlja Slobodna Dalmacija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: BEROŠ NEMOĆAN: Ove godine Hrvatsku napustio rekordan broj liječnika. Hrvatski pacijenti pate

Neslužbeno, privedeni su vlasnik psa i ženska osoba. Ona je liječnica koja je stigla na otok prije dva mjeseca, a s njom i muškarac, vjerojatno partner, rekao nam je Frane Lozić, načelnik Općine Milna:

– Koliko ja znam, pas je napao i policajca koji je došao zbog čega se sve ovo dogodilo. Javljali su nam se ljudi da je već bilo incidenata s tim psom, ali nitko ih nije do sada prijavljivao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Odvjetnik upozorava: Asistenti ismijavaju doktora, djeca provociraju profesora. Zapadno društvo proživljava posljednje dane obilja

Vlasnik psa koji je ustrijeljen živi skupa s doktoricom koja je tek stigla pa ne znamo mnogo. Ono što znamo jest da je bio problematična osoba i bio u sukobu s mještanima. Sve se odigralo ispred dječjeg igrališta, srećom nije bilo djece pa nije napao djecu – kazao je Lozić.

Foto: Hina