Rastaju se Iva Todorić i Hrvoje Balent: Krah ljubavi nakon 18 godina

Rastaju se Iva Todorić i Hrvoje Balent: Krah ljubavi nakon 18 godina

Kako su nam potvrdili na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, Hrvoje Balent (46) je 12. travnja ove godine podnio zahtjev za rastavom od Ive Todorić (43). Prvo ročište zakazano je u srpnju. Zasad još nije poznato tko su im odvjetnici.

Oženili su se u travnju 2001 u Zagrebu. Utjeha u razvodu je Ivina duhovna učiteljica s kojom ide i na krstarenja od 16.000 kuna. Riječ je lifecoachu i motivacijskoj govornici Ani Bučević.

– Iva je sretnija nego ikad – kažu o Ivi Balent njezine prijateljice s kojima se stalno druži. Osim što se sad i službeno ‘sretno rastaje’, Iva novu liniju ponosno pokazuje u kupaćem kostimu na jahti na krstarenju s Bučević i ostalih 40 polaznika njezina seminara, pišu 24 sata.

Iva Balent je svoje prezime već prije gotovo dvije godine vratila u Todorić, barem na društvenim mrežama. Time je šokirala hrvatsku javnost i prijatelje te dala naznaku krize u braku. Kasnije se oglašavala na Instagramu, ali ničim nije dala naslutiti kako je vezi došao kraj. S uskoro bivšim suprugom ima troje djece. Kad joj je suprug priveden uz oca, Ivicu Todorića (68), Iva je vjerno čekala partnera pri izlasku iz pritvora, no nešto je, očigledno, puklo u vezi između supružnika.