Lauc poslao jasnu poruku: Temeljem dostupnih znanstvenih spoznaja neću dati suglasnost za cijepljenje moje djece

Lauc poslao jasnu poruku: Temeljem dostupnih znanstvenih spoznaja neću dati suglasnost za cijepljenje moje djece

Gordan Lauc ponovno upozorava na povećan broj miokarditisa kod mladih muškaraca koji povezuje s cijepljenjem.

“Izreka kaže da je put do pakla popločen dobrim namjerama. Mnogi znanstvenici i liječnici su u najboljoj namjeri umanjivali rizike ovog cjepiva, kako bi potakli ljude da se cijepe.

Doista, cijepljenje starijih i rizičnih značajno je smanjilo broj umrlih u ovoj pandemiji.Nažalost korporativna pohlepa je onda ovo cjepivo proširila i na djecu, mlade i one koji su već preboljeli COVID-19, a njima sam virus ne predstavlja značajan rizik.

Ono što sada vidimo je značajan broj ozbiljnih komplikacija kod zdravih ljudi, prvenstveno miokarditisa kod mladih muškaraca. O tome sada vrlo otvoreno pišu i vodeći medicinski časopisi.Ne smijem prepričavati detalje, jer će eksperti iz Faktografa opet nešto izvrnuti i proglasiti ovu objavu lažnom vijesti.

Napisat ću samo ovo: Temeljem dostupnih znanstvenih spoznaja ja neću dati suglasnost za cijepljenje moje djece. Ako netko misli drugačije, neka pročita ovaj rad”, ističe Lauc.

Istraživanje o kojemu piše Lauc možete pročitati ovdje: https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2788346?fbclid=IwAR3Ll9scBka5s4DT0aLw7_0B6BPA9747c85ExvJF1Cl64pZSTgNmsTI7YqM

Foto: Hina