Poznata novinarka “sasjekla ” Milanovića: On je huligan. Ima ženu doktoricu, neka ona nešto poduzme

Poznata novinarka “sasjekla ” Milanovića: On je huligan. Ima ženu doktoricu, neka ona nešto poduzme

Poznata novinarka Ines Sabalić zgrožena je ponašanjem Zorana Milanovića.

“Moram s nekim podijeliti to što mislim o Milanoviću. Al, nemam riječi. Psuje, govori kao huligan, krevelji se i izvija pred kamerama, on, predsjednik države članice EU- potkopava u ovoj krajnje kriznoj situaciji za svjetski mir poziciju svoje zemlje, pa hvali se kako ne ide na izložbe u New York i Pariz, nego on ide do Hrvata u Bosni, a da se oko njega odmah stvore špijuni, itd…

Taj čovjek, Milanović, ima dva odrasla sina. Što oni misle kad se on prenavlja, vulgarno se izražava,što misli njegova supruga. Konačno, njegovi prijatelji? Što misle ljudi oko njega? Pa nisu valjda svi kao on? Tko još njega podržava? Evo, od mojih frendova, kome je on duhovit, fora, cool itd? Nek mi objasne zašto. Meni je on huligan.

Ne slazem se takodjer da su on i Plenkovic isti. Plenkovic je i inace vrlo pristojan i pribran čovjek – obojicu ih poznam oko 15 godina iz Brisela – ali, normalan čovjek se izgubi kad u komunikaciji s ovim permanentno nekontroliranim tipom. Trebao ga je ignrorirati ili nazvati Hitnu pomoc.

Mislim, ovo o Ukrajini? Što je to? Ima ženu doktoricu, neka ona nešto poduzme.I tko se tome veseli, tko se tome smije, kome je ovo fora.

Ovo neprestano podbadanje, vrijedjanje, unizavanje, ismijavanje, pokazivanje rogova i straznjice, cijelom društvu. I to radi predsjednik Republike. Zgrozena sam. Gdje je granica, što vi mislite? I što je preko te granice”, , napisala je Ines Sabalić.

Foto: Hina