Jelena Perčin iskreno priznala kako se osjeća nakon razvoda: Grozno sam se osjećala. Bila sam anksiozna

Jelena Perčin iskreno priznala kako se osjeća nakon razvoda: Grozno sam se osjećala. Bila sam anksiozna

Jelena Perčin (41) televizijskoj je publici najpoznatija po ulogama Ane Fijan u prvoj hrvatskoj sapunici “Zabranjena ljubav”, koja se na RTL-u emitirala od 2004. do 2008., a gledali smo je i u serijama “Dobre namjere”, “Hitna 94”, “Najbolje godine”, “Zora dubrovačka”, “Kud puklo da puklo”…

Ova rođena Dubrovčanka paralelno s TV karijerom gradila je i onu kazališnu. Trenutno je članica ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, gdje joj je jedna od najzapaženijih uloga koju je odigrala uloga Indire/Elize u predstavi “Žena” redatelja Paola Magellija. Od prošle subote gledamo je i u subotnjem showu HRT-a “Zvijezde pjevaju”.

Jelena iza sebe ima brak sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem za kojeg se udala 2008. i s kojim je dobila kćer Lotu. Za drugog supruga, devet godina mlađega glumca Momčila Otaševića, vjenčala se u tajnosti 2018., a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu te krajem studenoga 2020. sina Jakšu. Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije “Zora dubrovačka”, a prijateljstvo je preraslo u ljubav, kad su zajedno snimali još jednu popularnu seriju “Kud puklo da puklo”.

Momčilo Otašević

Je li glumica stroga ili popustljiva mama?

– Oboje, ovisno o situaciji, nastojim držati jasne granice i biti dosljedna – kaže za Slobodnu Dalmaciju.

Početkom godine glumica je potvrdila šuškanja da se razvodi od Momčila, što je mnoge iznenadilo jer su se doimali sretnim i skladnim parom. Rekla je kako je to za nju grozan događaj i grozno životno razdoblje, zbog čega se znala osjećati anksiozno jer je osoba koja voli stvari imati pod kontrolom.

– Moram priznati, smeta mi zanimanje za moj privatni život. Ne volim se izlagati, ne volim govoriti o svojoj obitelji, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim zaštititi privatnost maksimalno koliko mogu – ističe.

Kako se upravo našla na svojevrsnoj životnoj prekretnici, netko bi mogao pomisliti da joj je sad nakon priznanja o razvodu na neki način pao kamen sa srca. Međutim, nije tako.

– Nije. Neka kamenja ostaju zauvijek – priznaje Jelena.

Pitamo je i u kakvom je odnosu ostala s Momčilom.

– Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet.

U ljubav, kaže, nije prestala vjerovati.

– Naravno da vjerujem u ljubav. Ima beskrajno puno nijansi ljubavi osim one partnerske – u poetskom stilu zaključuje glumica

Foto: Hina