Kako je nestao mladi Hrvat u Beogradu: Neke informacije su jako zabrinjavajuće

Kako je nestao mladi Hrvat u Beogradu: Neke informacije su jako zabrinjavajuće

Matej Periš (27) iz Splita nestao je noćas u Beogradu. On je posljednji put viđen 1. siječnja u klubu “Gotik” u Beton hali oko 2.30 sata.

Njegovi prijatelji su kazali u razgovoru za medije da je njih sedmoro najprije su otišli na večeru u jedan restoran u Betn hali, a onda u klub “Gotik”. Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vrijeme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i okolo, javlja Blic.

Prijatelji su nakon potrage otišli u smještaj, gdje su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije dogodilo, kontaktirali su policiju.
Matejevi prijatelji o tome govore i na snimci načinjenoj na obali Save, gdje se ovi lokali nalaze. Jedan od mladića iz Hrvatske danas je snimio ulaz u lokal, okolne lokale i šetalište. Svojom kamerom “uhvatio je” obližnje kamere, ističući da se nada da postoji neki od snimki koji bi mogli pomoći u potrazi.

On je također prišao do metalne ograde, ističući da je dovoljno visoka, te da se ne bi tek tako mogla preskočiti, ili nekim slučajem upasti u vodu.
Kako je naveo komentirajući je atmosferu u klubu,u njemu bila omladina, još mlađa od njega i njegovog 27-godišnjeg prijatelja. Kazao je da nije bilo opasnog društva.

“Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovjek nekako spremiti u džep i negdje ga odnijeti. Ili eventualno da nikad nije izašao iz kluba i da su ga ovi pospremili u neki podrum. Može se saznati tko radi u klubu”, napominje prijatelj Mateja Periša.
Policija intenzivno traga za nestalim Matejom Perišem (27), koji je posljednji put viđen u lokalu u Beton hali. U tijeku su intenzivne radnje potrage – pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera u blizini mjesta na kojem je Matej nestao, policija razgovara s njegovim prijateljima u čijem je društvu bio.