Lauc piše o tome kako se danski novinari ispričavaju jer su bili dio pandemijskog marketinga: Što čekaju režimski hrvatski mediji?

Lauc piše o tome kako se danski novinari ispričavaju jer su bili dio pandemijskog marketinga: Što čekaju režimski hrvatski mediji?

Doktor Gordan Lauc objavio je zanimljiv post o tome kako se jedan od vodećih danskih listova ispričao svojim čitateljima jer su nekritički prenosili stavove „stručnjaka“ i vlade. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ekstra Bladet, jedan od vodećih dnevnih listova u Danskoj, ispričava se čitateljima što su nekritički prenosili stavove „stručnjaka“ i vlade, a nisu inzistirali da se razlikuju bolesni OD i SA COVID-19. Također priznaju da su prenaglašavali važnost cijepljenja, posebice djece…

Pandemijska mafija je premrežila medije i vlade svojim lobistima, no ne mogu cijelo vrijeme baš sve imati pod kontrolom i istina sve više izlazi na površinu. „Stručnjaci“ koji su nas zastrašivali tijekom cijele pandemije uglavnom su zašutjeli, pa pandemijski marketing izvlači nekakve nove „stručnjake“ u pokušaju da još malo širi strah.

No širenju straha je došao kraj i zato svakodnevno vidimo sve više primjera onih koji „mijenjaju uniforme“ i/ili se ispričavaju što su bili zavedeni. Nadam se da ćemo i kod nas uskoro vidjeti poneku ispriku i pojašnjenja zašto su se radile toliko nelogične stvari koje su se radile”, ističe Lauc.

Gotovo svi hrvatski “režimski mediji” trebali bi se ugledati na Dance koji su se skrušeno pokajali.

Foto: Hina