Pernar otkrio koliko ga je stajao “izlet” u Zambiju: Nije to neka lova

Pernar otkrio koliko ga je stajao “izlet” u Zambiju: Nije to neka lova

U hrvatskim medijima se sve češće govori o troškovima Ivana Pernara u Zambiji. Stoga je Dubrovački dnevnik kontaktirao Ivana Pernara te smo ga upitali koliko su ga izašli troškovi putovanja. Kako kaže, oni zapravo uopće nisu veliki.

“Karta od Lusake do Beča je 500 eura. Smještaj koji trenutno plaćam u Ndoli je 250 kvača na noć, to je oko 13 dolara. Ako jedem za ručak game meat (meso od bizona s rižom i salatom od zelja) plus pivo, to je 140 kvača odnosno sedam dolara. Zapravo, je jeftinije živjeti u Zambiji nego u Hrvatskoj,” tvrdi Pernar za Dubrovački dnevnik. 

“Ako jedete lokalno voće, veliki ananas je 20 kvača, to je otprilike jedan dolar, kilogram rajčica je također 20 kvača. Piva u restoranu je 20 kvača (dolar), a u dućanu 10 kvača (pola dolara). Uglavnom, jeftinije je nego život u Hrvatskoj,” kazao je Pernar koji tvrdi – put ga je koštao manje nego da je došao u Dubrovnik.

“Tri noći u hotelu u Dubrovniku koštale bi me kao mjesec dana udobnog života ovdje. Tako da ako mislite da je to neka velika lova – nije,” kazao je Pernar.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Trpimir Goluža: Tomašević vodi ekstremno lijevu politiku. Očito ništa nije povukao na oca desničara i strica svećenika

Foto: Hina