Poznata pjevačica podržala Hod za život: Mi smo za ljubav i pravo na život onih koji su nemoćni obraniti se

Poznata pjevačica podržala Hod za život: Mi smo za ljubav i pravo na život onih koji su nemoćni obraniti se

Pjevačica Nika Antolos, članica grupe Feminnem na Instagramu je otkrila da je sudjelovala na zagrebačkom ‘Hodu za život’. Nika je povela i svoju kći Siju, te je na svojim Storyjima objavljivala prizore koje je tamo doživjela. 
“Sia i ja smo ,,Za” Ljubav, ,,za” pravo na život onih što su nemoćni obraniti se i oglasiti sami.. Blagoslovljena subota prijatelj” napisala je Antolos uz objavu koju možete vidjeti na njenom profilu

Riječkoj pjevačici i bivšoj članici grupe Feminnem Niki Antolos prije 14 godina dijagnosticirana je autoimuna bolest multipla skleroza. Nika je na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, no u posljednje dvije se osjeća bolje.

– Dragi dnevniče, samo da ti šapnem – Bog uvijek skrati prste svakoj laži.. Napokon se priznaje da EB virus uzrokuje MS, da je protokol Helenin o kojem pričam već neko vrijeme, zaista ubio već navedenog, te da zato MS više u mome životu ne postoji. Napokon će se stati i poslušati nas koji govorimo istinu, a da nas ista pritom košta životnoga mira, jer “velikima” uporno smeta.. – započela je pjevačica, javlja Večernji list.

-Pametnom dosta…Slušajmo i čujmo jedni druge, ne trpajte sve u ladicu s ravnozemljašima ako imaju nešto, vama novo, kao rješenje. Zdrava hrana je uz molitvu uvijek bila početak i kraj zdravog čovjeka. Ovaj osjećaj slobode od bolesti uma i tijela ne bih mijenjala za ništa na svijetu, zaista sve što Gospodin sastavi kroz trnje putuje do sunca, ali stigne. Hvala Ti veliki… -napisala je Nika na svom Instagram profilu.

Nika tvrdi kako su joj simptomi multiple skleroze nestali zahvaljujući vjeri u Boga, pozitivnom stavu i promjenom životnih navika. Naime, drži se načina prehrane koji zagovara aktivistica Helena Begenišić, a koji se bazira na tvrdnjama medicinskog medija Anthonyja Williama. Bazirana je na voću i povrću, hladno prešanim sokovima i hranu koja ne sadrži gluten, laktozu, kazein, šećer i jaja.

– Trpjela sam grčeve, spazme, konstantnu vrtoglavicu, nesnosne bolove, nisam mogla normalno disati, gubila sam pamćenje i jednom mi se potpuno isključila jedna polutka mozga. Liječnici su mi sugerirali svakakve terapije – pčelinje ubode, širenje vena, ali rekla sam im da se prvo moram sama sa sobom posložiti pa ću onda vidjeti što i kako- ispričala je Nika za Gloriju jednom prilikom, a otkrila je i kako nije oduvijek bila vjernica 

– Bila sam jako bahata u vjeri. Shvatila sam to kada sam bespomoćno ležala na krevetu i rekla ‘Bože, uzmi me’. U tim momentima bi trebala uzdizati Boga i hvaliti ga, a ja sam pala, bila sam jako mala u vjeri. Da nije bilo tih momenata koje mi je bolest donijela, ne bih mogla rasti u vjeri – zaključila je.

Foto: Instagram