Poznati novinar ljutit na Maju Sever i HND: Zašto šutite kada nas napada i vrijeđa psihopat s Pantovčaka

Poznati novinar ljutit na Maju Sever i HND: Zašto šutite kada nas napada i vrijeđa psihopat s Pantovčaka

Poznati novinar Jutarnjeg lista Robert Bajrušie kritizirao je Hrvatsko novinarsko društvo i Maju Sever.

“Neke od pametnijih odluka koje sam donio, bilo je kada sam prije 17-18 godina istupio iz Hrvatskog novinarskog društva, kao i to da nikada nisam ulazio u Novinarski sindikat.Jučer sam dobio potvrdu. Psihopat s Pantovčaka, preko svojeg vjernog sluge Nikole Jelića, na pasja kola ispsuje Jutarnji list, a novinare optuži da su “petokolonaši” i najgora bagra, ali, HND, Maja Sever i ostala dična imena naše profesije – šute kao zaliveni.

Robert Bajruši

No, brzi su kada treba lamentirati o ugroženim novinarima u Bjelorusiji ili kmečati u obrani Novosti od nesretnog Pilsela. Jadno, ali ne i neočekivano”, ističe Bajruši.

Podsjetimo, Bajruši misli na priopćenje koje je potpisao glasnogovornik Ureda predsjednika Nikola Jelić.

Priopćenje na koje je reagirao Bajruši donosimo u cijelosti.

“Budući da se Hanžar Media, kao petokolonaška banda, trudi oskrnaviti čak i Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja pišući laži o pripremama svečanog prijema za ratne zapovjednike koji će se održati 4. kolovoza na Kninskoj tvrđavi, Ured Predsjednika Republike prisiljen je reagirati na njihove izmišljotine i podmetanja.

Nitko iz Ureda Predsjednika Republike, a pogotovo ne sam predsjednik Milanović, nije nikada tražio postavljanje ‘daski za crveni tepih’ na Kninsku tvrđavu, kako to insinuiraju politički plaćenici Hanžar Media.

Protokol predsjednika je upozorio da daske nisu potrebne

Djelatnici Protokola Predsjednika Republike danas su došli u pripremu na Kninsku tvrđavu i vidjeli kako vojnici postavljaju OSB ploče, te su odmah upozorili kako one nisu ni potrebne niti prikladne.

Nakon toga, OSB ploče su maknute, ali bit će iskorištene za ionako planirani podij za medije na kojemu će stajati i predstavnici Hanžar Media, ako uopće dođu na Kninsku tvrđavu. Jer, njih ne zanima dostojanstveno obilježavanje VRO Oluja već samo dodvoravanje onima koji im omogućuju sisanje novca iz državnog proračuna.

Tužno je, iako ne iznenađuje, što ta medijska banda nema nimalo poštovanja prema hrvatskim braniteljima i vojnicima, pa ni najveći državni blagdan posvećen hrvatskoj slobodi ne može pratiti s barem minimum profesionalizma. Od onih koji su pljačkom stekli svoju udarnu medijsku falangu zapravo drugo i ne treba očekivati”, stoji u priopćenju kojeg je potpisao prozvani Nikola Jelić.

Zanimljivo je da je Robert Bajruši svojedobno napisao knjigu o Zoranu Milanoviću.

Foto: Hina