VIDEO: Sada se svi čude što je smiješni Alen Babić nokautiran nakon 36 sekundi: Pa što su očekivali od ovog boksačkog šarlatana?

VIDEO: Sada se svi čude što je smiješni Alen Babić nokautiran nakon 36 sekundi: Pa što su očekivali od ovog boksačkog šarlatana?

Alen Babić izgubio je od britanskog boksača Johnnyja Fishera u londonskoj Copper Box Areni. Hrvatski borac nokautiran je nakon 36 sekundi borbe u prvoj rundi. Britanac je od starta zauzeo ring i krenuo bacati udarce od kojihj se Alen Babić nije mogao obraniti. Babić je pao za otprilike pola minute nakon serije udaraca u glavu, a sudac u ringu za još nekoliko sekundi prekinuo je borbu.

Babić je upisao drugi profesionalni poraz u karijeri u kojoj ima i 12 pobjeda, a senzacionalni Fisher od 12 pobjeda ima 11 nokautova. Babić je i prije borbe bio proglašavan za autsajdera, kvote na kladionicama na Fishera bile su od 1.10 do maksimalno 1.20, dok je Babić bio na 5. To se pokazalo točnim, jer Babić nije uspio napraviti ništa u vremenu dok je još bio na nogama, javlja Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Točan podatak kojeg svi žele znati: Koliko ima braniteljskih mirovina i koliko one iznose

Vrlo je upitno kako će se nastaviti karijera Alena Babića koji se vratio pobjedom nad Steveom Robinsonom krajem ožujka, nakon što je izgubio važan meč od Poljaka Lukasza Rozanskog. Ovo je svakako bio teži poraz od toga, pitanje je hoće li u karijeri doživjeti još koji teži od ovoga.

“Imam samo veliko poštovanje za Alena Babića, mogu reći da mi je čak i prijatelj, ali ja sam iz Romforda i drugog sam kova. Da me pobijedite, morate me doslovno strpati u kola hitne pomoći i odvesti u bolnicu, ništa osim toga. Imam srce ratnika koji ne odustaje. Očekivao sam večeras da idemo u rat, baš tako. Pripremio sam se na jednu jako tešku borbu”, rekao je nakon borbe Fisher.

A Babić je uoči meča bahato najavljivao da će uništiti Britanca.

“Ja nisam tip koji će odlučiti pasti, a nakon što su to shvatili, počeli su se bojati. Napravili su veliku grešku. Ne shvaćaju koliko mi je ovo važno, ovo je moj život. Uništit ću mu karijeru, jednostavno se ne ide s faksa u boksački ring”, rekao je Babić.

Sada se svi čude što je smiješni Alen Babić nokautiran nakon 36 sekundi. Pa što su drugo očekivali od ovog boksačkog šarlatana koji je očito zalutao u ovaj sport. On je očiti primjer da se može postati slavni sportaš bez ikakve realne osnove u stvarnim sportskim rezultatima. Sada se samo nadamo da nas više neće maltretirati s njegovim bombastičnim izjavama.

Na slici: Alen Babić

Foto: Screenshot