Šime Vrsaljko ljubi bivšu Playboyevu zečicu: Završila je tečaj kožarstva i šivanja

Šime Vrsaljko ljubi bivšu Playboyevu zečicu: Završila je tečaj kožarstva i šivanja

Nogometaš Šime Vrsaljko (30) od prošle godine, sudeći po fotografijama, ne nosi vjenčani prsten, a uklonio je s društvenih mreža i sve fotografije sa suprugom Mateom. Ona je maknula muževo prezime s društvenih mreža, a navodno ga nije posjetila u Madridu oko godinu i pol. Nagađa se kako je par prekinuo, a Vrsaljko pronašao novu ljubav u slovenskoj bivšoj Playboyevoj zečici, piše RTL

Njeno ime je Kaja Vidmar (26), a u Madrid je doselila otprilike u isto vrijeme kad i naš nogometaš.

Danas je influencerica, u Madridu je završila tečaj kožarstva i šivanja, a za mjesec i pol bi trebala postati majka djevojčice, otkrila je za slovenski 24ur. Kaja u posljednje vrijeme često objavljuje fotografije trudničkog trbuščića te radosno očekuje prinovu. 

Šime Vrsaljko

O svom misterioznom ‘princu s bijelog konja’ govori biranim riječima, javljaju 24sata.

– On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator – objasnila je Kaja, koja ime partnera još drži u tajnosti.

Na Instagramu je tek objavila njegovu sjenu.

Šuška se kako je riječ upravo o Šimi Vrsaljku, koji je na Instagramu već zapratio i njezinu sestru Laru

Nogometaš i influencerica su navodno viđeni i na proslavi rođendana Šimina kolege iz kluba, Slovenca Jana Oblaka.

Podsjetimo, Šime je suprugu Mateu upoznao u Zadru tijekom srednje škole, a ostali su zajedno i nakon što je škola završila. Matea ga je podržavala i na sportskim putovanjima, a nedugo zatim su pale zaruke pa onda i svadba. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu kasnije im je stigao sin Bruno.

Foto: Hina