Stranka komunističkog gojenca napala iskompleksiranog klauna koji se učlanio u Partiju dok je bio u Titovoj gardi

Stranka komunističkog gojenca napala iskompleksiranog klauna koji se učlanio u Partiju dok je bio u Titovoj gardi

HDZ je na Facebooku odgovorio na izjave predsjednika Republike Zorana Milanovića koji je u ranijem statusu na Facebooku napisao da je Plenković “komunistički gojenac koji opet laže”.

Njihov status prenosimo u cijelosti.

“Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici! Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant.

Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. – zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a – sada iz pozicije predsjednika RH provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na #izbori2020 i koji već u 2. mandatu vodi Vlada Republike Hrvatske.

Koliko je lažljiv i licemjeran, najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati ,,komunističkim gojencem”, ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH”, napisali su iz HDZ-a.