Četverostruko ubojstvo u Šibeniku i okolici: Evo što se do sada zna o počinitelju

Četverostruko ubojstvo u Šibeniku i  okolici:  Evo što se do sada zna o počinitelju

Oko 13 sati u Vodicama ispred trgovine ‘Djelo’ dogodilo se ubojstvo. Prema prvim informacijama, iz automatske puške ubijen je muškarac, a navodno se radi o poznatom poduzetniku, javlja Šibenski.hr. Nedugo potom, stigle su i informacije o pucnjavi u Šibeniku, u pekari na području Ražina gdje su ustrijeljene još tri osobe.

– Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću, priopćila je šibensko-kninska policija, javlja Jutarnji list.

– Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba. Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama, navodi se u priopćenju.

Nakon policijskog priopćenja, do novinara Slobodne Dalmacije stigla je neslužbena informacija da se osumnjičeni počinitelj, navodno vlasnik posrnulog lanca pekara, bacio sa Šibenskog mosta i tako skončao vlastiti život. Kasnije je Slobodna Dalmacija povukla svoju izjavu i sada tvrdi da se ubojica nalazi u kuću. Drugim riječima, još uvijek se ne zna što je s ubojicom.

Ulice Vodica od ranog poslijepodneva preplavljene su specijalcima s dugim cijevima, a ispred dućana ‘Djelo’ je parkiran izrešetani Mercedes u kojem je navodno žrtva sjedila u vrijeme ubojstva.

Foto: Hina