VIDEO: Ne ide pa ne ide. Urša Raukar totalno zablokirala

VIDEO: Ne ide pa ne ide. Urša Raukar totalno zablokirala

Urša Raukar, saborska zastupnica ekstremno lijeve stranke potpuno se izgubila pred saborskom govornicom budući da je izgubila unaprijed pripremljeni govor na laptopu. To i ne bi bilo ništa čudno, da Raukar nije odlučila govoriti o kulturi, a sama je više desetljeća kulturna djelatnica i glumica.

“Danas svi o Mariću, a ja ću o kulturi”, ustvrdila je Raukar na početku govora da bi odmah potom dodala: “Ajoj, sad se pogubila.. Evo”. U nastavku je počela govoriti: Dakle jednom davno je postojala Radiotelevizija Zagreb. Bila je poznata kao najbolja i najprofesionalnija sastavnica tadašnje JRT, Jugoslavenske radio televizije.”

Nakon toga, Urša Raukar je počela pretraživati laptop ispred sebe mrmljajući sebi u bradu, da bi nakon nekog vremena zaključila: “Izgubila sam svoj govor.” Potom je upitala predsjedavajućeg Željka Reinera može li dobiti pauzu, na što joj je on uz smijeh kazao “nažalost ne, nije predviđeno poslovnikom”. “E onda ništa”, kazala je Raukar, javlja Narod.

Komentirali Grmoja i Goluža

Na kraju, za situaciju u kojoj se našla, Raukar nije okrivila gubitak svog govora već je ustvrdila: “Toliko ste me zbunili s ovim mjerenjem vremena da sam onda…..aa neću”.

U komentarima ispod videa, saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja je napisao: “Kaže jedan prijatelj: drugačije i ne može završiti kad počneš govoriti da je RTV Zagreb bio profesionalna televizija”, a gradski zastupnik u Skupštini grada Zagreba Trpimir Goluža dodao je: “Nije o Mariću, al’ nije ni o kulturi 😁😁😁😁😁😁😁”

Urša Raukar (Možemo) u (su)vlasništvu je 13 nekretnina vrijednih preko 29 milijuna kn

Glumica Urša Raukar rođena je Zagrepčanka, kći poznatog pijanista, prevoditelja i televizijskog urednika i redatelja Mladena Raukara i prapraunuka Ivana Kukuljevića Sakcinskog, povjesničara, književnika, političara, osnivača arheološke znanosti u Hrvatskoj.

Foto: Hina