Zašto mainstream mediji nisu objavili službeni podatak o tome koliko je umrlih bilo cijepljeno. Postotak je neverojatan

Zašto mainstream mediji nisu objavili službeni podatak o tome koliko je umrlih bilo cijepljeno. Postotak je neverojatan

Nenad Bakić objavio je zanimljivu informaciju koja je “slučajno” ostala ispod radara mainstream medija. rije dva dana na ministar Beroš je iznio podatak da je u proteklih “proteklih tjedan dana umrlo 177 osoba starijih od 65 godina, od kojih 97 nije bilo cijepljeno”, što znači da ih je 80 bilo cijepljeno.

Evo komentara Nenada Bakića.

“Ministar Beroš: “U proteklih tjedan dana preminulo je 177 starijih od 65, od kojih 97 nije cijepljeno”.Drugim riječima, 45% ih je bilo cijepljeno.

Vidim li dobro? Nažalost, cjepivo nas je teško razočaralo, naročito što se tiče širenja. Zadnja studija u The Lancetu pokazuje da je prijenos od cijepljenih i necijepljenih u kućanstvu jednak do na statističku grešku, a u kućanstvima se odvija glavnina prijenosa (prema studiji, slično i izvan kućanstava).I sam sam imao očito pretjeranu vjeru u efektivnost cjepiva, pa očekivao da će ova jesen biti puno blaža.

Nažalost, oštromjeraši se teško mire s time, i dalje vjeruju u dogmu velike efektivnosti pri zaštiti od infekcije, pa inzistiraju na propusnicama (to gledaju kao zamjenski trofej za onaj glavni koji im je izmakao – locdkown), koje evidentno raspiruju epidemiju jer mnogi cijepljeni, a zaraženi, zbog njih imaju neograničeni pristup na mjesta na kojima se zaraza najlakše širi”, napisao je Bakić.

Ovo je link na službenu stranici Vlade RH na kojoj je objavljena izjava ministra Beroša.: Stožer: Liječnici će kontaktirati necijepljene starije od 65 godina, cijepljenje spašava živote

Foto: Hina