Željko Pervan završio u bolnici na operaciji: Ako preživim, vidimo se uskoro

Željko Pervan završio u bolnici na operaciji: Ako preživim, vidimo se uskoro

“Dragi moji fanovi, sutra idem na reparaciju srca”, počeo je u svojoj objavi Željko Pervan koji se na svom Instagramu javio publici iz bolnice i poslao pozdrave. Na objavu su odmah uslijedile poruke podrške obožavatelja.

Pervan je najpoznatiji javnosti po humorističnoj emisiji “Večernja škola”, čiju je originalnu postavu okupio prošle godine nakon 15 godina od emitiranja. Zatim je uslijedila turneja “Večernja škola – Posljednja Večernja”. Uz to, glumac, komičar i scenarist održavao je stand up nastupe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Nervozna Nina poručila: Ne zanimaju me anonimni svjedoci

“Ako preživim, vidimo se uskoro”, zaključio je Pervan u svojoj objavi u kojoj je odmah uslijedila lavina pozitivnih komentara, podrške i ljubavi, javlja Jutarnji list.

“Ako je srce u koliko-toliko dobrom stanju, da se to reparirat, prihefta se iggy pop nitnama i nema ti tu straha, ali ponavljam, ako je srce u koliko-toliko dobrom stanju. Sretno, profesore”, “Velika podrška i samo pozitivno kao što ste i dosad bili”, “Sretno i brz oporavak legendi najvećoj, našem hrvatskom Chucku Norrisu, živjeli vi meni 100 godina i da vas što prije gledamo na malim ekranima, nitko to ne zna kao vi”, neki su od komentara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Darko Milinović otvorio dušu: Ja sam HDZ šutnuo kao staru čarapu zato što imam kičmu. A dobio sam nemoralnu ponudu

Slavni komičar Željko Pervan u ponedjeljak je bio na operaciji srca, potvrdila je za Net.hr njegova producentica Melita Gradečak.

“Jučer mu je operirano srce, otvarali su mu grudni koš. Sve je dobro prošlo i sada je na intenzivnoj, stabilno je. Došao je u zadnji tren”, rekla je Melita Gradečak.

Dodala je i kako komičara čeka dug oporavak jer je riječ o teškom zahvatu.

Upravo zbog odlaska u bolnicu, Pervan nije mogao dati izjavu za Net.hr vezanu uz godišnjicu smrti kolege Đure Utješanovića. Izjavu je tada dala Gradečak.

“Godinama smo se poznavali i surađivali. Uvijek je bio pun duha, to bi vam rekao i Željko. Bio je veliki zafrkant i svima nam nedostaje”, ispričala je Gradečak te ispričala lijepu anegdotu s pokojnim glumcem.

Foto: Hina