Znanstvenik Lauc: Cijepljenje preboljelih je jedna velika prevara pandemijskog marketinga na koju sam i ja nasjeo

Znanstvenik Lauc: Cijepljenje preboljelih je jedna velika prevara pandemijskog marketinga na koju sam i ja nasjeo

Gordan Lauc tvrdi da je cijepljenje preboljelih jedna velika prevara pandemijskog marketinga.

“Niti kod jedne druge bolesti u povijesti medicine nikome nije palo na pamet nakon nekoliko mjeseci cijepiti one koji su preboljeli. Međutim marketing proizvođača cjepiva nas je uvjerio da je protiv SARS-CoV-2 potrebno cijepiti i one koje su preboljeli.

Uvjerili su i mene. I ja sam povjerovao objavljenim studijama koje su sponzorirali proizvođači cjepiva i cijepio se nakon što sam prebolio COVID-19. Nije sramota ako vas uspiju prevariti institucije kao što su CDC, FDA ili WHO. Sramota je što je naša civilizacija došla u fazu da nas takve institucije varaju kako bi osigurale profit industriji pandemije.

Nažalost dobra znanost je spora i tek danas sa visokom sigurnošću znamo da je cijepljenje preboljelih bilo motivirano isključivo profitom, a ne brigom za zdravljem.Vodeći medicinski časopis JAMA objavio je jučer rad istraživača sa sveučilišta Johns Hopkins koji su gotovo dvije godine mjerili količinu protutijela u krvi onih koji su preboljeli COVID-19.

Zaključak je jasan: Nakon prebolijevanja razvijate sličnu količinu protutijela kao i nakon cijepljenja, no nakon prebolijevanja protutijela se ne zadržavaju svega nekoliko mjeseci kao kod cijepljenja, već skoro dvije godine (tj. vjerojatno i dulje, no studija je toliko trajala).

Detalje rada možete pročitati ovdje https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2788894, a ovdje možete poslušati što sam autor kaže o tome https://video.foxbusiness.com/v/6295246805001#sp=show-clips

Tužno je da su cjepiva, koja su jedan od najznačajnijih dosega medicine, a i u ovoj pandemiji su spasila ogroman broj života starijih i rizičnih, zbog korporativne pohlepe i potkupljivosti javnih dužnosnika postala jedna od najvećih prevara u ovoj pandemiji.

Da, stariji i rizični su se svakako trebali cijepiti, no cijepljenje onih koji su preboljeli COVID-19 (a isto tako i zdrave djece i mladih) je motivirano isključivo profitom”, ističe Lauc

Foto: Hina