Predsjednica predložila šefovima Podravke: Proizvedite Čokolindu i imat ćete hit na tržištu

Predsjednica predložila šefovima Podravke: Proizvedite Čokolindu i imat ćete hit na tržištu

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović boravila je u sinoć u Križevcima, gdje je otkrila da je čelnicima Podravke dala zanimljivu ideju. Predlaže im da novi proizvod nazovu – Čokolinda.

– Rekla sam kolegama iz Podravke, dajem vam svoju suglasnost, odričem se bilo kakvih naknada, lijepo izmislite novi proizvod, nazovite ga tako. Uvjerena sam da će se sigurno dobro prodavati, ne samo u području jugoistoka Europe, nego i u području Zaljeva i drugih država. Nek nam država raste, a meni neka se smiju koliko hoće. Zabrinjavaju me, naravno, trendovi lošeg i ružnog jezika, jezika mržnje, ali mene ne može ništa pokolebati. U životu što te ne ubije, to te ojača, a toliko sam toga već prešla da ove črčarije koje pišu neki naši novinari i politička elita ne znače ništa. Meni, ono što znači, što mi je bitno kada dođem među vas, kada dođem na selo, u ruralna područja, kada dođu bakice, kada diđu proizvođači i kažu – Predsjednice borite se i dalje za nas, borite se za Hrvatsku. Iza vas smo, stojimo iza vas. Nema ljepšeg od toga, rekla je predsjednica, prenosi Prigorski.hr.

Istaknula je i da se u posljednje vrijeme u Hrvatskoj počelo se normalnim smatrati nešto što izlazi iz svake mjere 21. stoljeća u modernome svijetu, a nenormalno je biti čovjek, nenormalno je biti sa svojim ljudima, veseliti se životu, zapjevati, biti optimističan, vjerovati u svoju zemlju”.

Foto: Malton Dibra/EPA/Hina