Ivana Habazin otkazala meč: Nije imala izbora nakon što joj je divljački pretučen trener

Ivana Habazin otkazala meč: Nije imala izbora nakon što joj je divljački pretučen trener

Hrvatska boskačica Ivana Habazin otkazala je meč s Claressom Shields nakon što je uoči vaganja pretučen njezin trener Ali Bashir. Javila se videom iz bolnice pola sata iza ponoći nakon što je terner operiran, a poručila je da u takvoj situaciji ne može ući u borbu za svjetsku titulu.

“Borba je službeno otkazana. Govori se da se bojim, ali mislim da ne moram ništa reći. Ova situacija je us****. Meni je najbitnije da je moj trener dobro. I ne znam tko može uopće očekivati da ću ući u ring, u borbu za dvije svjetske titule, nakon što se ovo dogodilo mojem treneru, meni, cijelom timu… Četiri mjeseca smo se pripremali za ovo, nismo bili kod kuće. No, vratit ćemo se. Bit ćemo još jači!”, poručila je Habazin dodavši da ne može ući u ring bez svog trenera.

Podsjetimo, Ivana Habazin (29) išla je na vaganje uoči meča protiv Claresse Shields, a onda je njezin trener James Ali Bashir pretučen!

Boksačica iz Zlatara trebala se u Michiganu noći na nedjelju boriti za naslov po verziji WBO i WBC u supervelter kategoriji protiv Amerikanke koja je godinama apsolutna vladarica ove kategorije.

“Ljudi hvala vam svima na podrškama i na porukama podrške za oporavak mog trenera. Ja sam dobro, trener će biti dobro nakon operacije. Samo ću reći kad se vratim i kad sve ovo završi imat ću presicu, da ne dajem izjave jednu po jednu i reći šta se sve događalo, pogotovo u zadnjim danima, no unatoč tome rekli smo idemo na meč, spremna sam i onda smo doživjeli ovo što je sramota za sport. Sve u svemu, nema meča nema tih novaca za koje bih sutra ušla u ring, jer ovo je moglo završiti i gore, a život mog trenera nema cijenu!!”, napisala je Habazin ranije na Facebooku.

Foto: Daniel Kasap/Hina