Iznenađenje u Istri: Ugledna liječnica bit će kandidatkinja HDZ za županicu

Iznenađenje  u Istri: Ugledna liječnica bit će kandidatkinja HDZ za županicu

Ravnateljica Opće bolnice Pula dr. Irena Hrstić kandidat je HDZ-a za županicu Istarske županije na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u svibnju ove godine.

Glas Istre  tvrdi da ima potvrduove informacije iz samog vrha HDZ-a u kojem smatraju da je dugogodišnja ravnateljica OB Pula itekako respektabilno i kvalitetno kadrovsko rješenje za tu funkciju.

Koliko god je njena kandidatura iznenađenje, sve drugo osim vezivanja dr. Irene Hrstić uz HDZ ne bi bilo logično. Ona je, naime, uvijek isticala privrženost toj stranci kojoj je njen otac jedan od utemeljitelja u Puli.

U doba korone OB Pula s dr. Irenom Hrstić na čelu odlično je odradila svoj posao organizacije rada bolnice u izuzetno teškim i kompliciranim uvjetima. Kroz to je razdoblje na najbolji mogući način prezentirala svoje upravljačke sposobnosti i kvalitete te je postala jedan od ključnih stupova Stožera civilne zaštite istarske županije u borbi protiv korona virusa. Ni u jednom trenutku, unatoč pandemiji koja je ozbiljno prijetila, nije izgubila kontrolu nad situacijom.

Foto: Hina