Preminuo legendarni rukometaš Zlatko Saračević: Doživio je srčani udar u autu

Preminuo legendarni rukometaš Zlatko Saračević: Doživio je srčani udar u autu

Nažalost, iz Koprivnice je stigla najgora vijest. Zlatko Saračević (59) preminuo je u tamošnjoj bolnici nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja.

Velikan hrvatskog rukometa žestoko je proslavio pobjedu Podravke vrijednu naslova. Nije mu bilo lako u zadnje vrijeme, a odmah nakon proslave stigle su teške vijesti iz Koprivnice. Naime, kako saznajemo, odmah nakon što će dati sljedeću izjavu mu je pozlilo nakon čega je nastala prava drama, a kola hitne pomoći prevezla su ga u koprivničku bolnicu, javlja Jutarnji list.

– Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo – rekao je Saračević.

Nekoliko minuta dakle, nakon ovih riječi, Saračeviću je pozlilo, a sumnjalo se na srčani udar. Uskoro je, nažalost, stigla i crna vijest.