Bliska suradnica: Vidno shrvana Natalija Prica otkrila po čemu će pamtiti Milana Bandića

Bliska suradnica: Vidno shrvana Natalija Prica otkrila po čemu će pamtiti Milana Bandića

Natalija Prica, gradska zastupnica, članica stranke BM365 i bliska suradnica Milana Bandića s kojim se u posljednje vrijeme često pojavljivala u javnosti, dala je kratku izjavu nakon Bandićevog sprovoda.

Novinari su je na odlasku s Mirogoja pitali po čemu će pamtiti Bandića.

“Po svemu najljepšem i najboljem”, odgovorila je Prica, gotovo kroz suze.

Upitana je i hoće li stranka opstati, piše Index.

“Ja se nadam da hoće”, rekla je Prica.

Pitali su je još i hoće li stranka imati svog kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

“Ne mogu sad to komentirati, hvala”, rekla je Prica.

Podsjetimo, Bandić je s mladom suradnicom prvo, baš na njezin rođendan, uhvaćen u krznariji, gdje su razgledavali bunde. Potom je prije nekoliko tjedana s njom snimljen u zlatarnici. Oba su događaja bila u kasnopopodnevnim ili večernjim satima. Na Indexov upit o posjetu krznariji Bandić je u prosincu samo preko glasnogovornice poručio da nema komentara. Prica je pak tvrdila da ona i Bandić zajedno obilaze obrtnike koji su pogođeni krizom. Istu je priču ponovila i kad smo je pitali o posjetu zlatarnici.

Budući da je Prica zastupnica u Gradskoj skupštini, a ne obnaša nikakvu funkciju u Gradskoj skupštini, njena bliska suradnja s Bandićem je ostala nerazjašnjena. Prica je, uzgred, nakon Bandićeve smrti uklonila profil na Facebooku.

Nacional je u utorak objavio kako postoji sumnja da je Bandić posljednje sate života proveo upravo s Pricom, pozvavši se na neimenovani izvor. Ustvrdili su kako na to upućuju i kontradiktorne izjave Bandićevih prijatelja. Objavili su i informaciju kako Prica navodno u istom naselju u kojem je vila Bandićevog prijatelja u kojem je, prema službenim informacijama, preminuo zagrebački gradonačelnik, koristi stan koji joj je osigurao Bandić.

Nedavno je kandidirana i za Zagrepčanku godine.