Poznati redatelj Antun Vrdoljak doživio moždani udar: Evo što se točno dogodilo

Poznati redatelj Antun Vrdoljak doživio moždani udar: Evo što se točno dogodilo

Nedugo nakon što je objavljeno da je njegova tvrtka pred stečajem zbog duga od tri milijuna kuna, redatelj Antun Vrdoljak zbog zdravstenih je problema hospitaliziran. Kako je otkrio njegov sin Marko Vrdoljak, doživio je moždani udar, no dobro se oporavlja.

Zahvaljujući njegovoj pribranosti, ali i pravovremenoj liječničkoj pomoći, Antun Vrdoljak uspješno se oporavlja nakon moždanog udara, zbog čega je desetak dana proveo u bolnici. Tu je informaciju za Gloria.hr potvrdio i njegov sin Marko Vrdoljak, javlja Tportal.

‘Otac je sada dobro. Doma je i već je na nogama’, rekao je Marko Vrdoljak i otkrio kako je 89-godišnji Antun Vrdoljak sam zatražio liječničku pomoć nakon što se počeo osjećati loše – nije se mogao osloniti na lijevu nogu, a i iznenada ga je počela boliti glava.

‘Srećom da je odmah otišao u bolnicu. Majka i on su u tom trenutku kod kuće bili sami. Otac je odmah shvatio što bi moglo biti u pitanju, iako nikad nije doživio nešto slično. Bio je dobre volje. U svom stilu mi je rekao da se ne brinemo jer nije u pitanju bila litra nego samo moždana kap.’

Na dan kada je doživio moždani udar, Antun Vrdoljak je trebao primiti i cjepivo protiv Covida, a sve ovo iznenadilo je cijelu obitelj budući da redatelj, kako je rekao Marko Vrdoljak, nije imao većih zdravstvenih problema.

Foto: Hina

Facebook Comments