Nacional tvrdi: Zdravko Mamić je na crno dao pola milijuna eura za kampanju Kolinde Grabar Kitarović

Nacional tvrdi: Zdravko Mamić je na crno dao pola milijuna eura za kampanju Kolinde Grabar Kitarović

Glavni urednik Nacionala najavljuje novi broj tjednika s bombastičnom pričom o tome kako je Zdravko Mamić nagovarao bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović da se kandidira. Navodno je pristala na kandidaturu tek kada joj je Zdravko Mamić pristao refundirati ogromna primanja u NATO savezu. Jelinić tvrdi da je Mamić dao Kolindi Grabar Kitarović pola milijuna eura za kampanju.

‘Kolinda se pristala kandidirati za predsjednicu tek kada joj je Mamić kompenzirao visoku plaću iz NATO-a’ – kaže čovjek iz njene blizine; donosimo odvratne detalje kako je Mamić na crno financirao i zavladao samim vrhom hrvatske države; plaćao je hrvatsku predsjednicu, pa ga je potom njen savjetnik za unutarnju politiku inicijalno povezao s osječkim sucem koga je, kako sam tvrdi, Mamić kasnije korumpirao; donosimo ogroman tekst o dramatičnim razmjerima sistemske političke korupcije u režiji Zdravka Mamića za vrijeme HDZ-a Tomislava Karamarka i Milijana Brkića”, ističe Jelinić na svome Facebook profilu gdje se nalazi i nova naslovnica Nacionala.

“Mamić ju je počeo nagovarati da se kandidira za predsjednicu na večeri u Bruxellesu. Isplate Novca su išle preko Mađarske, a osim što joj je nadoknadio plaću, dao joj je 500 000 eura za kampanju. Potom ga je njezin savjetnik Mate Radeljić povezao s osječkim sucima koji su vodili njegov proces pa ih je korumpirao”, piše na bombastičnoj naslovnici Nacionala koji teško optužuje Zdravka Mamića i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.