Pupovac objavio poruke koje mu je slao Milanović: Srami se bijedniče, parazitiraš na siromašnim Banijcima

Pupovac objavio poruke koje mu je slao Milanović: Srami se bijedniče, parazitiraš na siromašnim Banijcima

Samo deset minuta prije nego što je trebala početi najavljena konferencija za medije predsjednika SDSS-a i saborskog zastupnika Milorada Pupovca, i to na temu jučerašnjih izjava Zorana Milanovića, Pupovac je objavio poruke koje mu je Milanović slao.

“Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam “prljav”. Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam “prljav” ili “smrdljiv”. Dobro sam naučio što to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kaže da sam “prljav”. Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa”, napisao je Milorad Pupovac na svojem Facebook profilu na kojemu je objavio sočne poruke koje mu je Milanović  poslao.
“Srami se bijedniče. Uživaj u nemoralno stečenim nekretninama u Preradovićevoj. Moja greška. Trebalo je to prodati i podijeliti siromašnim Banijcima. Na kojima parazitiraš”;  napisao je Milanović Pupovcu
Ovo su poruke koje je Milanović poslao Pupovcu