Thomas Bauer otkrio tko je najzaslužniji što je Zdravko Mamić osuđen i što je morao otići iz Dinama

Thomas Bauer otkrio tko je najzaslužniji što je Zdravko Mamić osuđen i što je morao otići iz Dinama

Thomas Bauer,  marketinški stručnjak i  utjecajni navijač Dinama, podsjeća hrvatsku javnost  da je na kriminalne radnje Zdravka Mamića upozoravao  američki FBI i da su  Amerikanci najzaslužniji za pad nekad nedodirljivog Dinamovog gazde. Njegov post prenosimo u cijelosti.

“Nije Zdravko Mamić nikakav reformator ničega. Reformator je FBI i neke druge strane sigurnosne i pravosudne organizacije. Da je po Zdravku Mamiću on bi i dalje čvrsto sjedio u sedlu u Maksimirskoj i ovako kako vam sada bjelodano opisuje, korumpirao svakog, baš svakog, iz sve tri grane vlasti, tko mu je potreban da bi njegova privatna tvornica novca šljakala 24/7/365.
Hrvatska je rang nekog afričkog plemenskog bantustana pa nam iz dalekih anglosaksonskih gradova šalju civilizaciju, onako depešama – Hej, kreteni, netko vam iz zemlje ilegalno iznosi stotine milijuna i skriva po tajnim off shore računima. Jedan od Sinaloa kartela, pa jedan od Mamićevih, pa jedan od Hamasa i Al Qaede. Prosječnom kumeku to je zajebancija, ali jebiga, Amerima nije. Zato mi iz generacije u generaciju tonemo, a oni su u zadnjih 150 godina od prašnjave nedođije postali prva sila svijeta.

Thomas Bauer

A koliko smo korumpirani govori i činjenica da se kod nas priča gotovo isključivo o nekakvim nebitnim lokalnim polugama velike međunarodne operacije. Zašto? Pa zato kaj to odgovara Glavi. Jer teško je nekog u Washingtonu optužit da je komunjara i antihrvat ili da je napao jadnog poštenog Zdravkeca jer je zao i korumpiran.
U Barceloni je u istoj akciji pao Sandro Rosell, predsjednik Barcelone i gle čuda, tamošnji mediji pišu isključivo kako je uhićen u velikoj akciji FBI-a. Možda bi se i mi trebali primit ozbiljnog analitičkog posla pa plebsu objasnit da je Zdravkec fakat napravio ozbiljno sranje međunarodnih razmjera i da je pao samo i isključivo zato.