Nakon strašnog nokauta: Stipe Miočić nije se pojavio pred novinarima

Nakon strašnog nokauta: Stipe Miočić nije se pojavio pred novinarima

Kao što vjerojatno već i znate, Francis Ngannou je novi UFC prvak nakon što je u drugoj rundi borbe brutalno nokautirao Stipu Miočića.

Kamerunac je snažnim udarcem dovršio i natjerao suca Herba Deana da prekine dvoboj, odnosno da se baci između njih dvojice i zaustavi nevjerojatno snažan napad novog UFC prvaka.

Dok smo čekali Stipino pojavljivanje na tiskovnoj konferenciji nakon borbe, iz UFC-a je stiglo objašnjenje zašto američki Hrvat ipak neće biti prisutan na presici.. “Nećemo imati Stipu Miočića na presici jer je prevezen u bolnicu na CT glave”, stoji u priopćenju UFC-a, javlja Večernji list.

Miočić je, dakle, drugi put svrgnut s vrha UFC-ove teške kategorije nakon što ga je za pojas svladao Daniel Cormier. Za razliku od te situacije, Miočić u ovom slučaju neće doći do revanša. Ngannou će vrlo vjerojatno braniti pojas protiv Jona Jonesa, a kao druga opcija ističe se Derrick Lewis. No, sad je najvažnije zdravlje. Jako rijetko se događa da borac bude u toliko lošem stanju da ne može odraditi ni tiskovnu konferenciju i ta činjenica malo plaši. Nadamo se, stoga, da će pregledi pokazati dobre rezultate i da Stipe neće morati dugo biti hospitaliziran.

Foto:Screenshot/NovaTV