Posljednja debata u “ratu” za Pantovčak: Kolinda i Zoki dolaze na Novu TV

Posljednja debata u “ratu” za Pantovčak: Kolinda i Zoki dolaze na Novu TV

Kolinda Grabar- Kitarović, aktualna predsjednica i kandidatkinja za predsjednicu na predstojećim izborima, kao i njezin protukandidat Zoran Milanović, potvrdili su dolazak na veliko završno sučeljavanje na Novoj TV. Sučeljavanje će se održati u petak s početkom u 20:20 sati.

– Ciljano smo išli na sučeljavanje zadnje večeri kampanje. Ono, doduše, ne ostavlja mogućnost velikih medijskih analiza, jer će kratko po završetku nastupiti izborna šutnja. No, kandidatima je ono posljednja prilika za komunikaciju s javnosti, i nakon toga nema popravka. Naš iskusni voditeljski par – Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago pripremili su pitanja o kojima nije bilo riječi posljednjih tjedan dana. Nadamo se da će naše sučeljavanje dati biračima jednu novu dimenziju kandidata i pomoći im da donesu odluku koju će smatrati ispravnom i naravno – motivirati ih da izađu na birališta – izjavila je Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV.

Emisija na Novoj TV počinje u 20.20 sati. Sučeljavanje će biti u studiju koje su izradili posebno za sučeljavanje. Prostire se na 280 metara kvadratnih, sadrži 3 velika video zida od ukupno 50 metara kvadratnih, a prijenos će biti sniman sa 6 kamera.

Nakon debate na RTL-u, u kojoj su se susreli Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović, njihovo sučeljavanje uoči drugog kruga predsjedničkih izbora u četvrtak je održano na HRT-u.

Foto: Daniel Kasap/Hina