Igor Peternel: Damir Smrtić i društvo rugaju se hrvatskom narodu. Treba razjuriti sve urednike HRT-a. Osim jednog

Igor Peternel: Damir Smrtić i društvo rugaju se  hrvatskom narodu. Treba razjuriti sve urednike  HRT-a. Osim jednog

Igor Peternel kritizirao je odluku HRT-a da središnju političku emisiju Otvoreno posveti Dori i Baby Lasagni. Posebno je kritizirao urednika Damira Smrtića, a ima i radikalan prijedlog za poboljšanje HRT-a.

“U središnjoj političkoj emisiji Otvoreno razgovara se o Dori i Eurosongu. To je ključna tema za koju Smrtić i društvo misle da muči hrvatski narod. Rugaju se narodu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto: Ivan Turudić nije domoljub nego puki izvršitelj korumpiranih struktura. A ovo je istina o njegovom sudjelovanju u Domovinskom ratu

Kažu da oporba samo zanovijeta i ništa konstruktivno ne predlaže. Evo ja sam konstruktivan i predlažem: treba preuzeti vlast i već prvi mjesec Izabrati vodstvo javne televizije koje će sve urednike na javnoj televiziji razjuriti i izabrati potpuno nove. Provesti uredničku lustraciju. ( Osim Togonala)”, istaknuo je Peternel.

Baby Lasagna je u Otvorenom istaknuo je da mu je zapravo olakšavajuća okolnost to što je njegova pjesma odmah nakon nastupa zauzela na kladionicama drugo mjesto.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Darko Milinović otvorio dušu: Ja sam HDZ šutnuo kao staru čarapu zato što imam kičmu. A dobio sam nemoralnu ponudu

– Mnogi me pitaju je li to teret, ali nije. To je samo još jedna potvrda da sam napravio dobru stvar, ja i moj tim, kazao je.

Komentare nakon jučerašnjeg nastupa nije još stigao pročitati, ali mu, kako kaže, drugi prenose da su su ljudi uglavnom zadovoljni.

Baby Lasagna se ne opterećuje previše s kritikama. Kaže da svatko ima pravo na svoje mišljenje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Gazda Ivica Todorić dao veliki intervju: Plenković se ne razumije u ekonomiju. Vujnovac i ja isti? Ni govora. A Lalovac je bolji od Marića

-Nedavno je internacionalna Rammstein zajednica dala veliku podršku Baby Lasagne, a oni bi bili prvi koji bi rekli: “ovo je krađa”, kazao je.

Baby Lasagna kazao je kako na Eurosongu očekuje puno veći intenzitet svega. Nastojao je to opisati i kazao među ostalim da očekuje nešto poput “Dore na steroidima”.

Foto: Hina