Imaju dvoje djece i sretan brak: Popularna australska voditeljica tvrdi da s mužem nije spavala već sedam godina

Imaju dvoje djece i sretan brak: Popularna australska voditeljica tvrdi da s mužem nije spavala već sedam godina

Poznata australska novinarka i TV voditeljica Edwina Bartholomew otkrila je čudnu noćnu rutinu koju dijeli sa svojim zgodnim suprugom Neilom Varcoeom. Naime, izjavila je da posljednjih sedam godina nije dijelila krevet s muškarcem s kojim je u braku pet godina i ima dvoje djece. Edwina i Neil u vezi su već deset godina.

Edwina i Neil naime spavaju u odvojenim sobama, piše Daily Mail. “Jedna je soba opremljena po ukusu moga  supruga, u njoj je oprema za teretanu i druge ‘muževne’ stvari. Moja soba je puna modnih časopisa i uvijek neuredna. Njegova je naprotiv uvijek uredna. On voli da mu je krevet uredan, a ja ne. On sprema svoju odjeću u ormar, a ja je volim odložiti na stolicu za slučaj da mi opet zatreba”, objašnjava Edwina, kako prenosi MSN.

“Tako je već sedam godina. Ja fantastično spavam, a on se stalno vrti. Kad bih ja ustala rano radi posla, on bi se probudio i uzalud nastojao ponovo zaspati pa smo odlučili isprobati odvojene sobe”, rekla je 39-godišnja voditeljica, kako javlja Daily Mail.

Uvjerena je da su upravo zahvaljujući takvoj noćnoj rutini uspjeli sačuvati svoju ljubavnu vezu. Kazala je kako su se mnogi njihovi poznanici iznenadili kada su posjetivši njihovu kuću otkrili da imaju odvojene spavaće sobe, prenosi Novi list.

Foto: Instagram

.