Isusovac Ike Madunić izazvao žestoke reakcije: Dečki, svaka vam čast ako ste istrpjeli onakve histerije i cmizdrenja

Isusovac Ike Madunić izazvao žestoke  reakcije: Dečki, svaka vam čast ako ste istrpjeli onakve histerije i cmizdrenja

Pater Ike Mandurić, otprije poznat u javnosti po svojim kontroverznim izjavama, na Facebooku je objavio status u kojem komentira slučaj Denisa Buntića i optužbi da je pretukao svoju suprugu Klaru, o čemu ona otvoreno govori u javnosti, više puta i za Jutarnji list. Klara Buntić kaže kako strahuje za svoj život te je ocijenila i da joj je izlazak u javnost jedina šansa da preživi nasilje koje trpi.

Klara Buntić je u strahu za svoj život inzistirala da Jutarnji list objavi desetominutnu mučnu audiosnimku koju je sama snimila i na kojoj se čuje kako ju njezin suprug tuče.

U vezi ovog mučnog slučaja oglasio se i Mandurić, no znakovito je da je status ubrzo i obrisao, ali ne dovoljno brzo da njegova objava ne bi bila zabilježena.

Status prenosimo u cijelosti:

“Denis Buntić je učinio jako lošu stvar jer je (ako je) tukao svoju ženu. Muževi, to nikad i nikad ne smijete napraviti! Osuđujem to potpuno. I jako je loše ako ima onih koji to ne osuđuju. A da nam nije to svima jasno, pokazuje uvijek neki novi slučaj nasilja nad ženama.

No, osim žaljenja za pretprljenu bol Denisove žene, nakon što sam preslušao njezin snimak, nekako, stadoh misliti o muževima koji, tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno-iritantnih žena ne podnose? A takvih muževa je jaaako puno: strpljivih, snažnih, postojanih…

Šteta što se o njima ne govori, ne priča: More je divnih, snažnih muževa koji se stojički nose s lažima, cmizdrenjima, optužbama, manipulacijama, prenemaganjima…

Naravno i posve je logično je da ima jako puno brakova u kojima su žene negativne i loše, a muževi plemeniti i postojani. Dakle, i muževa koji su prošli teške trenutke na kakvim je Denis pao. Nikad nismo stali u njihovu zaštitu, niti ih pohvalili. E, to nije u redu!

Pa, evo jedna poruka njima: ako ste istrpjeli onakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim! Dečki, svaka vam čast!”, napisao je Mandurić u objavi koju je naknadno obrisao.

Na slici: Ike Madunić