Ivan Pernar “očitao bukvicu” komunistima, HDZ-u i Kreši Beljaku: A onda otkrio koja mu je stranka prirasla srcu. Zašto hvali Hasanbegovića?

Ivan Pernar “očitao bukvicu” komunistima,  HDZ-u i Kreši Beljaku: A onda otkrio koja mu je stranka prirasla srcu. Zašto hvali Hasanbegovića?

Nakon povratka iz Zambije Ivan Pernar sve češće raspravlja o gorućim političkim pitanjima u Hrvatskoj. Iz njegovih riječi može se razabrati ne samo da se planira politički aktivirati nego i i da je već izabrao stranku.

“Komunisti nisu imali podršku u našem narodu u vrijeme izbijanja 2. svjetskog rata, najveću podršku tada je imao HSS. Pavelić je bio poguran od Talijana, ali komunisti nisu bili voljeni u narodu.Tijekom rata partizani su poubijali mnoge nedužne ljude, o njihovim zvjerstvima slušao sam iz prve ruke i iz tog razloga ih ne mogu simpatizirati, a kamoli se s njima identificirati.

Ali poanta je u tome da partizani stalno sebe prikazuju kao nekakve borce protiv totalitarizma i za slobodu iako su se oni borili ne samo protiv Ustaša, nego i protiv HSS-ovaca koje su htjeli likvidirati kako bi na silu zavladali Hrvatskom.Napomene radi, od djede stric Ivan Pernar, morao je pobjeći iz NDH upravo iz straha od partizana jer je znao da bi ga likvidirali jer je bio neprijatelj komunizma. Kompletno vodstvo HSS-a je moralo pobjeći iz NDH ne zato jer su bili kriminalci ili ikome činili zlo, nego samo zato jer su komunisti u njima vidjeli konkurenciju koju na izborima ne bi mogli pobijediti.To mi je pričao djed prije smrti, ali se u Hrvatskoj o tome šuti i dan danas.

O njihovim monstruoznim zločinima se šuti, a rijetki koji o njima govore poput Zlatka Hasanbegovića napadaju se i omalovažavaju iako su itekako kompetentni da o njima govore.Međutim, nakon što su likvidirali tisuće Hrvata komunisti su znali da samo grubom silom mogu zadržati vlast. Rekao bi još jedan detalj, djedin stric se skupa s ostatkom HSS-a protivio Hitleru, ali je znao isto tako da dolazak partizana na vlast neće zaustaviti teror, već ga intenzivirati.Evo još jedan detalj, nitko iz vodstva HSS-a nije bio ubijen od strane Pavelića niti im je bio ugrožen život zato jer su u narodu imali veću podršku od njega.

Naprotiv, upravo svjestan toga, Pavelić ih nije dirao.Dakle, ti komunisti su po mom sudu ne borci za slobodu i demokraciju kao što ih mediji predstavljaju, nego samo produžena ruka monstruozne ideologije skuhanoj u kuhinji karaktera poput Moše Pijade koji je preveo Marxov Kapital na naš jezik.Dugo vremena sam o tome šutio, ali kad sam se našao na udaru DORH-a jer sam javno izrazio svoje mišljenje, odlučio sam javno govoriti još jače i politički se angažirati za stranku u kojoj se nalaze ljudi koji žele da se zna i sazna istina ne samo o Domovinskom, nego i o 2. svjetskom ratu.Ukoliko se ta istina ne sazna, oni koji su ubijali, mučili i tlačili Hrvatski narod skoro 50 godina nastavit će nam dijeliti moralne lekcije i stalno tražiti od nas da se nekome ispričavamo i molimo za oprost iako bi oni to prvi morali zatražiti od Hrvatskog naroda jer su mu najviše zla i učinili.

Pobili su više Hrvata od Pavelića i to je istina koju naš narod mora znati. E da, ako se pitate koja bi bila alternativa partizanima i njihovom teroru, to bi bila demokratski izabrana vlast koju komunisti dakako nisu htjeli, čak ni onda kada je Ustaški režim poražen.Tako da dragi prijatelji koji ste ljevičari, nemojte misliti da je jedina alternativa Ustaškom pokretu bio onaj partizanski. Tadašnji HSS je bio alternativa i vama i njima, a zato ste progonili njih, kao i danas nas jer znamo povijest i istinu koju skrivate kao zmija noge desetljećima.

Ako mislite da ćete me uništit uz pomoć DORH-a u namještenom sudskom postupku, grdno se varate, dapače time ste me natjerali da vam se suprotstavim i stanem na stranu Domovinskog pokreta.Štoviše zadnji atom snage ću iskoristit za to da se protiv vas borim. Ovom prilikom pozivam sve Hrvatske domoljube da napuste HDZ i stanu uz Domovinski pokret. Tu stranku danas vode oni su nas nekada progonili. Štoviše, progone nas i danas zbog verbalnog delikta”, ističe Ivan Pernar koji je u jednom postu objasnio zašto podržava Domovinski pokret.

“Glavni razlog zašto podržavam Domovinski pokret je u tome što su oni jedina stranka koja je stala na moju stranu tijekom višemjesečnog procesa u Zambiji.

Također, dok su svi drugi kleknuli pred tifusarima, oni nisu. Ako želite dobro svojoj djeci, ako ne želite da ih po direktivama iz Brisela (homo)seksualiziraju, moja topla preporuka je da ih podržite.

Što se tiče novca ili mjesta na listi, to nije razlog zašto ih podržavam. Nisam od njih dobio prvo, a za drugo sam rekao da mi je nebitno, podržavam ih neovisno o tome bio na listi ili ne jer meni u životu politika ne treba, ja od nje ne živim niti ovisim.

Mislim da iskreno vole Hrvatsku i žele dobro našoj zemlji i našem narodu. To mi je dovoljan razlog da im poželim uspijeh”, ističe Pernar.

Foto: Hina