Ivan Pernar reagirao ne izjave “Tomaševićevog komičara”: Omaložava moje fanove, a mene proglašava ograničenim

Ivan Pernar reagirao ne izjave “Tomaševićevog komičara”: Omaložava moje fanove, a mene proglašava ograničenim

Ivan Pernar reagirao je na izjave komičara Peđe Bajovića koji je s omalovažavanjem govorio o Pernarovim simpatizerima. “Komičar Peđa Bajović na N1 omalovažava moje fanove koje naziva nezrelima i mene za kojeg govori da sam ograničenih intelektualno kognitivnih kapaciteta, potom govori da je podržavao i glasao za Tomaševića i da nije razočaran njime, te da se politika koju on provodi provodi svuda po svijetu.

Time postaje jasno da mediji namjeravaju braniti Senfa sve dok ne izgubi izbore i ja postanem gradonačelnik”, izjavio je Pernar.

Podsjetimo, gost Newsrooma bio je komičar Peđa Bajović. Zajedno s Ilijom Jandrićem analizirao je lokalne i regionalne političare s fokusom na marketinške strategije koje često sugeriraju da političari teže prelasku iz političkog područja u sferu komedije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: PULSKI GRADONAČELNIK SVJEDOČIO U SLUČAJU CAJKE: Dobio sam odgovor da će nastupati Duško i prijatelj, a onda se pojavilo i slovo i

“Ja se sjećam kao tinejdžer politike na televiziji. To je nekada bilo dosadno, neki okrugli stolovi i nezanimljive vijesti…”, naglasio je Bajović te okrivio društvene mreže za rastući trend pojave ekscentričnih i ekscesnih ličnosti u politici. Upitan koji domaći političari najviše ulaze u sektor komedije, odgovorio je: “Desna margina… A i Milanović je kategorija za sebe.”

Peša Bajović
Komičar Peđa Bajović

Zatim je pojedinačno komentirao Ivana Pernara i Andreja Plenkovića: “Pernar ima vrlo jasnu taktiku. On puca na nezrele glasače, na TikTok, klince i tu diže profil i uzgaja svoju bazu. Ograničenih intelektualnih kapaciteta, on misli da je to to, ali s druge strane, društvo ga je svojevremeno izabralo u Sabor. Ako tako nastavi, ima dobre šanse da se opet ubaci u Sabor.”

“On je gotov. Moja osobna teorija zavjere je da on želi da HDZ izgubi izbore”, kazao je o premijeru Plenkoviću. Komičar je istaknuo da je Plenković dosadan u nastupima i da je to najveći problem Europske unije. Plenković zapravo želi pojedinačno pobijediti pojedinačno na izborima, alči da nema preveliku želju sastaviti vladu.

Komičar je rekao da je i Milanović nekada bio dosadan u svojim nastupima sa onim svojim latinskim izjavama, ali da se popravio.

“Ne znam što je ekvivalent Pulitzerove nagrade u Hrvatskoj, ali onaj koji uspije napraviti intervju s blago pripitim Plenkovićem ili na nekom serumu istine dok priča o HDZ-u i Hrvatskoj, sve će nam biti jasno”, dodao je.

Osvrnuo se i na Ivana Anušića, Peđu Grbina te Predsjedništvo BiH. Govoreći o svojim turnejama naglasio je da najviše cijeni publiku u malim gradovima poput Vinkovaca, Ogulina i Drniša. Također je predstavio svoju turneju po Zagrebu, s posebnim fokusom na rubna područja grada koja smatra da su često zanemarena i da ih prosječni Zagrepčanin rijetko posjećuje.

Naslovna fotografija: Hina