Ivan Pernar u ofenzivi: Noahu Kraljeviću se ne sudi zato što je transrodan nego zbog sumnje da je trgovao djecom

Ivan Pernar u ofenzivi: Noahu Kraljeviću se ne sudi zato što je transrodan nego zbog sumnje da je trgovao djecom

Bivši zastupnik Ivan Pernar komenitrao je trenutnu situaciju oko posvajanja djece iz Konga.

“Cijelo vrijeme su mediji koristili rasističku retoriku bijele nadmoći, o tome kako su hrvatski sudovi (bijeli) dobri i pošteni, a oni Zzambijski (gdje su siromašni crnci) korumpirani.Po mom sudu, istina je obratna, Zambija je Hrvatskoj očitala lekciju o tome što pravna država jest i što je zanimljivo, tamo krivotvorine (ako ih ima), sigurno ne prolaze.

A prolaze li na hrvatskim sudovima, zaključite sami.Gospodo iz medija, koga vi s oproštenjem j***** u zdrav mozak, sad ću se posebno osvrnut na onog Nou Kraljevića, nitko njega ne progoni jer je transrodan, nitko njemu u Zambiji ne sudi zbog toga niti će mu itko zbog toga suditi.

Njemu se tamo sudi zbog sumnje da je trgovao djecom koju kao transrodna osoba nije mogao u Kongu zakonito posvojiti. Budući da je on negirao krivnju, a jasno je da se radi o osobi s političkom pozadinom, ja sam javno pitao Zambijske vlasti jesu li upoznati s tom činjenicom jer je meni apsurdno da netko tako naočigled izigrava zakon. Zakon kaže jedno, a on MOŽE suprotno, a MOŽEMO su govorili i ostali MOŽEMO poštenjaci.Kako bi mediji zakopali ovu aferu, potpuno su izignorirali raspravu o legalnosti posvojenja iz Konga iako iz zadnjih informacija prozlazi da ona nisu mogla biti legalna jer Kongo ne dozvoljava strancima posvojenja – to je meni rekao i njihov službenik u ambasadi.

Umjesto da se mediji fokusiraju na to i kako MOŽEMOVCI brane neobranjivo, mene su svi mediji razapeli pod optužbom da sam rasist, homofob, ispisivač smrtne presude malom čovjeku i što još sve ne.Mislite da će se ispričati? Naravno da neće, kao ni za sve prethodne laži i bljuvotine na moj račun!Također, ispriku ne duguju samo meni, nego i svima vama koje su sustavno napadali i vrijeđali zato jer ste odbijali vjerovati u njihove laži”, ističe Ivan Pernar koji se također obratio i novinarima.

“Gospodo novinari,

tjednima ste me masakrirali i vrijeđali, zvali u svoje studije bilo koga tko me htio napadati, ali mene niti jednom niste pozvali iako je na kraju ispalo da sam govorio istinu cijelo vrijeme.Prisjetite se onoga što je RTL nazivao cirkusom pred DORH-om!

1. Kaznena prijava protiv svih posvojitelja zbog sumnje da su predali krivotvorene dokumente o posvajanju

2. Kaznena prijava protiv svih sudaca zbog sumnje da su ovjeravali krivotvorene dokumente

3. Kaznena prijava protiv pravobraniteljice koja me kazneno prijavila jer sam rekao da transrodni Noah Kraljević nije mogao legalno posvojit dijete u Kongu

4. Kaznena prijava protiv Sandre Benčić zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela sprječavanja dokazivanja”, ističe Ivan Pernar.

Foto: Hina