Ivan Pernar: Za hrvatske medije Možemovac Noah Kraljević je normalan, a ja sam lud

Ivan Pernar: Za hrvatske medije  Možemovac Noah Kraljević je normalan, a ja sam lud

Bivši saborsnkoi zastupnik Ivan Pernar ponovno je komentirao pisanje hrvatskih medija.

“Narativ medija jest da je Možemovac Noah Kraljević koji je napravio mastektomiju, uzima hormonalnu terapiju od koje mu raste brada, te ide u Zambiju po djecu iz Konga normalan, a ja da sam lud.

I zanimljivo mi je koliko se mediji trude iz petnih žila da javnost u to uvjere, pritom dakako koriste teške uvrede na moj račun, ali svatko od vas ima mozak i ima pravo pitati se pitanja koja mediji ne žele da se pitate.

Moja je želja da upalite mozak i razmišljate svojom glavom. Ništa više. Volim vas ljudi, samo hrabro”, napisao je Ivan Pernar na svom kanalu na Telegramu.

Noah Kraljević

Zatim je izvijestio jasnost da ima problem s pristupom Facebooku.

“Dečki i cure, nemogu više koristit fejs, postupak verifikacije traži kod iz SMS-a, a HR mobilna mreža koju imam ne radi u Zambiji tako da će ovo ostat jedini način na koji mogu komunicirat s vama.

Uglavnom, čitao sam komentare na članku Večernjeg u kojem me se prikazuje kao parazita. Od njih 35 jedan je protiv mene. To vam sve govori o javnom mnijenju. Možete slobodno javit ekipi na fejsu da sam ovdje.

Mislim, znao sam i ranije da je pitanje vremena kad ću izletit s fejsa, bilo je samo pitanje metode”, napisao je Pernar.

Foto: Hina