Novinar 24 sata izvrijeđao Ivana Pernara: Tko financira njegovo”ljetovanje” u Zambiji. Na pamet mi padaju neka imena i udruge

Novinar 24 sata izvrijeđao Ivana Pernara: Tko financira njegovo”ljetovanje” u Zambiji. Na pamet mi padaju neka imena i udruge

Novinar 24 sata Denis Mahmutović žestoko je napao i izvrijeđao Ivana Pernara.

“Čitam komentare koji pokušavaju proniknuti u motivaciju iza Pernarovog denunciranja optuženika u Zambiji. Mislim da to nije važno.Čvrsto vjerujem da nema smisla istraživati mračne zakutke te duboko, duboko poremećene glave. Pernar je samo bijesni pas, pušten s lanca. Mene zanima ruka koja drži drugu stranu uzice.

Ta marioneta se već tri mjeseca zajebava po Africi. Objavljuje fotografije i snimke sebe u različitim gradovima, u hotelima, na Viktorijinim slapovima i safarijima. Devedesetak dana kupuje hranu, piće i potrepštine na drugom kraju svijeta. U pauzama između objavljivanja gluposti, na svom kanalu reklamira apartman u Zagrebu.

Sad, ja nisam agent za nekretnine, ali iznajmljivanje dvosobnog stančića teško može pokriti višemjesečno ljetovanje na jugu Afrike. Netko mu plaća sve ovo. Neki mračni zakutak našeg društva voljan je izdvojiti značajna sredstva kako bi mjesecima izdašno financirao Ivana Pernara jer jedino on ima taj luksuz da tri mjeseca hvata zjake na drugom kontinentu.Zašto?

Ako je vjerovati marioneti, da istjera istinu načistac. Ako je vjerovati zdravom razumu i bolno prozirnoj političkoj kampanji koja je već mjesecima utkana u ovaj slučaj, motivacija je puno prizemnija. Na pamet mi padaju neka imena i udruge koje imaju sredstva, volju i sasvim dovoljan nedostatak skrupula da im se ovaj cirkus učini kao dobra ideja. Vjerojatno nikad nećemo znati o kome se radi jer Pernar, u skladu sa svojim psećim poslanjem, neće ugristi ruku koja ga već tri mjeseca hrani.

On, takav kakav jest, u nekom blatnjavom dijelu svoje ličnosti možda stvarno vjeruje da ovim križarskim pohodom čini pravu stvar. Ali oni koji iza zaključanih vrata proviruju kroz zavjese i podlo hihoću gledajući nahuckano pseto kako naskače na tarabe… Oni su stvarna opasnost. Oni me brinu”, napisao je novinar 24 sata Denis Mahmutović. Zanimljivo je da je Mahmutović u tekstu Pernara nazvao bijesnim psom, što su pozdravili njegovi prijatelji u komentarima.

Ivan Pernar je kratko komentirao post Denisa Mahmutovića.

“Gospodin Mahmutović iz 24sata me toliko izgrdio da sam se morao zapitati što je s tim čovjekom. Sjećam se kad je rekao da je sve s papirima o posvajanju uredu i da se samo još čeka potvrdu iz Konga.

Gospodine Mahmutoviću, jel više stigla ta potvrda? Pitajte ga to u komentaru.

I pitajte ga dali novinari 24sata cenzuriraju one koji drugačije misle”, ističe Ivan Pernar.

Zatim je poslao poruku Mahmutoviću.

“Vidim da Denisa Mahmutovića iz 24sata jako muči to odakle mi pare, kao da ga to proždire iznutra. Pa eto ako je tako zabrinut za moju egzistenciju neću se naljutit ako mi uplati koji eurić, dapače! 😅
Javno ću mu se zahvalit na svakom centu!

Ako netko u MVEP-u želi pomoći za kartu isto se neću bunit jer se poklonjenom konju ne gleda u zube!

Gosp. Grlić Radman, ne budite škrtica!

Također, ako ima neki program podrške svjedocima od ministarstva pravosuđa, molim da me ne mimoiđete 😜

HR5423400093205813173 54″, napisao je Pernar.

Na slici: Denis Mahmutović

Foto: Screenshot/N1