Izabranik je bivši agent SOA-e: Udaje se bivša “kninska kraljica” i sadašnja Uskokova optuženica

Izabranik je bivši agent SOA-e: Udaje se bivša “kninska kraljica” i sadašnja Uskokova optuženica

Bivša gradonačelnica grada Knina, ‘kninska kraljica‘ Josipa Čulina ex Rimac udaje se za svoga dečka Josipa Pleslića, bivšeg agenta SOA-e . Kako doznajemo, Rimac će se udati na Opatu na Kornatima, a intimnom vjenčanju prisustvovat će 20 ljudi. Kontaktirali smo Pleslića u vezi vjenčanja, no do trenutka pisanja ovog teksta nije nam odgovorio na pozive.

Pleslić, markantni Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom, bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zabrežnjev koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a zatim je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal. Malo je zaglavio zbog bube u automobilu bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice, no nakon izlaska iz zatvora počeo je razvijati i biznis i odnos s Josipom Rimac. Prethodno je bio poznat po bliskom odnosu s TV voditeljicom Doris Pinčić, još dok su oboje radili na radiju, prenosi Imperijal.

Rimac se, inače, s 20 godina udala za Danijela Rimca, a u braku su dobili kćer Katju. Imala je uspješnu karijeru sve do afere Vjetroelektrane te je završila u zatvoru.

Kako smo ranije pisali, donedavna državna tajnica u Ministarstvu uprave i USKOK-ova okrivljenica odjednom je odlučila obaviti protuprislušni pregled automobila i tako otkrila bubu u svom Audiju. Kako smo tada doznali, istražitelji su zabilježili da je o tome razgovarala s najmanje dvije osobe, Tonćijem Matasom, nekadašnjim šefom zadarskog Centra SOA-e, te sa svojim tada prijateljem, poduzetnikom Josipom Pleslićem.

Foto: Društvene mreže