Iznenada preminuo RTL-ov djelatnik: Imao je samo 46 godina

Iznenada preminuo RTL-ov djelatnik: Imao je samo 46 godina

RTL televizija u petak je objavila tužnu vijest. Naime, preminuo je Hrvoje Huljić, njihov dugogodišnji suradnik i operater prijenosa tehnike. Na portalu Danas.hr shrvane kolege oprostile su se od njega.

”Iznenada nas je napustio naš prijatelj i dragi kolega Hrvoje Huljić. Imao je samo 46 godina. Lidijin suprug, otac dvije predivne kćeri i odnedavno djed malog Patrika. Hrvoje je kod nas na RTL-u radio od samih početaka prije gotovo 20 godina, a posljednjih godina kao operater prijenosa tehnike. Niti jedno javljanje uživo u RTL-u Danas nije prošlo bez njega. Zvali su ga “muž” skoro od kako je postao punoljetan, a ove je godine od muža postao – deda,” napisali su.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Sukob zastupnika Kajtazija i doktorice Zadravec: On nju optužuje za rasizam, a ona njega za mizantropiju i seksizam

‘Deda – koji nikome nije dao da se ne pojavi na nogometu, u RTL-ovom timu igrao je stopera. Deda – koji je strastveno navijao za Dinamo. U režiji, na hodniku, na terenu, u autu – uvijek sa spremnom forom. Nikome nije dao da bude loše volje, ako si sam sjedio na ručku on bi se pridružio bez pitanja. Hrvoje – nikada te nećemo zaboraviti!” – nastavili su.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ivan Pernar se ne boji policije i tvrdi da ima sve više fanova među učenicima: U ponedjeljak ide pred jednu zagrebačku gimnaziju

Voditelj Odjela studijske i prijenosne tehnike, dugogodišnji Hrvojev kolega i prijatelj Boro Tica rekao je da je Hrvoje bio dobar prijatelj te da će im svima jako će nam faliti. “Falit će nam i kao kolega, ali prije svega kao prijatelj i kao čovjek”, rekao je Boro.
poster

Reporterka Petra Mlačić Vučemilović Jurić kazala je kako je Hrvoje bio osoba “za koju nisi trebao čitati raspored da znaš kad radi, on je jednostavno bio najglasniji čovjek RTL-a. Bio ti s njim na terenu, ovdje na hodniku, vikao je on iz TKR-a, u režiji”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Predsjednik Milanović se u Koloni sjećanja raspričao o smuđevima: Jedan koji smo jeli imao je preko tri kile. Znaš koliki su filei od toga


Marko Vargek i dalje ne može vjerovati da ga nema.

“Želio bih izraziti sućut njegovoj supruzi Lidiji, kćerima i cijeloj njegovoj obitelji”, poručio je glavni urednik RTL sporta.

”Još jučer Hrvoje je bio s nama na poslu, šetao po redakciji i, po običaju, bacao fore. Ne možemo vjerovati da ga više nema. Hrvoje – hvala ti na svemu! Počivao u miru!” – emotivna je poruka na kraju.