Jadranka Kosor nezadovoljna voditeljima na dočeku Vatrenih: Ovo “revanje” nemere se slušati. I nije jedina

Jadranka Kosor nezadovoljna voditeljima na dočeku Vatrenih: Ovo “revanje” nemere se slušati. I nije jedina

Hrvatska nogometna reprezentacija proslavila je sinoć pobjedu nad Marokom (2-1) i osvajanje treće medalje u šest nastupa na svjetskim prvenstvima. Brončani vatreni večeras su se vratili u Hrvatsku gdje ih je ponovno dočekala ludnica i deseci tisuća navijača iz cijele zemlje koji su stigli u Zagreb pozdraviti ‘vatrene’ na dočeku na Trgu bana Jelačića.

Pred navijače je stigao izbornik Zlatko Dalić. Cijeli Trg skandirao je Luka, ostani, a Dalić je poručio kako će Luka ostati. – Ne bih ja bio majstor da nije ovih ljudi iza mene, zato mi dozvolite da se u vaše ime, u ime cijele Hrvatske, zahvalim ovim mladima ljudima iza mene, koji su osvojili broncu, koji su pokazali zajedništvo, poniznost, hrabrost, domoljublje i vjeru, i zbog toga ih nije dragi bog nagradio, Ništa nije slučajno Njima sva slava i sva čast, ja se jučer njima naklonio i dana ću opet u ime svih vas. Oni to zaslužuju. Mi smo opet najljepši i najbolji na svijetu i najponosniiji,, ovo je Hrvatska naih snova, ovo je Hrvatska kakva mora biti uvijek, jer mi smo to zavrijedili i možemo slobodno eći i zahvalit. Hvala vam na podršci i povjerenjeu. Hvala vam – kazao je Dalić, javlja Večernji list.

Okupljenima se potom obratio kapetan Luka Modrić. – Dobro večer, Zagrebe. Dobro večer, Hrvatska! Lijepo vas je vidjeti opet nakon četiri i pol godine. Hvala što ste došli u ovako velikom broju. Htjeli smo doći sa zlatom, ali mislim da je i ovo treće mjesto velika stvar. A i vaš dolazak ovdje to pokazuje. Htio bih još reći da sam uvjeren da će u budućnosti ova reprezentacija donijeti zlato u Hrvatsku. – Može ona još jedna, koja je bila prije četiri godine! “Zovi, samo zovi”, zapjevao je Luka.

Voditelji su bili Luka Bulić i Iva Šulentić, no njihovom izvedbom nisu svi bili oduševljeni.

Bivša premijerka Jadranka Kosor je svoje nezadovoljstvo izrazila na Twitteru. “Ovo revanje nemere se slušat’”, poručila je.

“Vatreni nisu zaslužili tako šlampav doček. Loša improvizacija”, dodala je nakon toga. I nije bila jedina.

Na slici: Vatrene je dočekao i gradonačelnik Tomislav Tomašević