Javio se reper Zizi kojeg svi napadaju: Kako je komentirao Škorino ograđivanje od njega

Javio se reper Zizi kojeg svi napadaju: Kako je komentirao Škorino ograđivanje od njega

Miroslav Škoro prvo se pohvalio spotom i suradnjom s reperom preko kojeg se želio približiti Zagrepčanima, a onda je spot povukao i od repera se ogradio. Nije, kaže, znao da reper Zizi veliča nacizam, a tijekom poslijepodneva je smijenjen i stranački voditelj multimedije, javlja RTL.

Spotom je Miroslav Škoro trebao privući mlađe, urbane birače koji, kako sam kaže pripadaju reperskoj subkulturi. I sve bi mu to prošlo da u repertoaru repera Zizija s kojim je snimio spot – nemaju i stihovi poput ovih:

“Se..m se na drotove to normalna je stvar, pucam po njima kao Pablo Escobar…”

Voditelj multimedije dobio otkaz

Škoro očito nije prije vidio Zizijev spot u kojem pokazuje tetovažu orla koji podsjeća na onog 3. Reicha –  no čim je to čuo, brže bolje ga se odrekao, a voditelju multimedije u kampanji – dao otkaz.

“Ja sam imao puno glazbenih suradnji u mom životu, nisam nikome vadio krv, niti sam mu pregledavao životopis. Ako se dogodila kakva pogreška, to će biti automatski povučeno, mi ćemo se ispričati zbog toga”, rekao je Škoro. 

“To je lijepa pjesma o Zagrebu”

Mladi reper za kojega je danas čula i publika koja inače ne sluša rep, kaže ne vidi razlog za bilo kakvu ispriku i ograđivanje.

“Što se tiče ograđivanja Škore od mene, o tome nemam nikakvo mišljenje i ne vidim razlog za isprikom jer je to lijepa pjesma o Zagrebu. Ovo vidim kao prozivanje i napad na mene”, rekao je Zvonimir Redžić Zizi.