JE LI OVO ISTINA: Nenad Bakić prenio post gospođe koja tvrdi da ju je izudarao nepoznati čovjek samo zato što nije imala masku

JE LI OVO ISTINA: Nenad Bakić prenio post gospođe koja tvrdi da ju je izudarao nepoznati čovjek samo zato što nije imala masku

Nenad Bakić je na svom Facebook profilu obavio dramatičnu vijest. Gospođa Hana Vutmej tvrdi da ju je u vlaku izudarao nepoznati čovjek samo zato što nije imala masku.

“Upravo me čovjek izudarao pred djecom u vlaku jer nisam imala masku, nekoliko me puta uz urlike i psovke udario! U vlaku nema kamera, isti nije stao, nitko nije reagirao od putnika. Policiju sam ja zvala i sačekat će me tek u Karlovcu, a incident se dogodio još u Zagrebu”, napisala je gospođa Vutmej u objavi koju je prenio Nenad Bakić.

Incident se navodno dogodio jučer u vlaku koji je vozio od Zagreba prema Karlovcu. Evo nekih komentara koji su se pojavili ispod objave.

“Napadač, pojedinac vjerojatno je sluđen od oštromjeraških poruka iz medija, reagira iz straha i uzima si za pravo krojiti pravdu. Mene više zabrinjavaju promatrači. To je najgora vrsta. Dante ih je nazvao mlitavcima”, piše u jednom komentaru.

“Ovo je odurno. Sad je isplivalo na površinu ono najgore kod ljudi.a promatrači doma kad dođu se trebaju pogledati u ogledalo i pljunut na sebe.”

Neki su bili i skeptični prema autentičnosti ove objave, a jedan je sudionik rasprave upitao Bakića je li siguran da se ovo dogodilo i da možda nije riječ o fake newsu.

Bakić mu je odgovorio da nema potvrdu da slučaj doista dogodio, ali da je objavio post jer svaki dan gleda verbalno i mentalno silovanje na mrežama koje rade oštromjeraši i propusničari i oni koji su u njihovu kampu.

“Fake news ili ne,bit je da smo se doveli do toga da se društvo dijeli,pa čak i proizvode lažne objave”, zaključio je jedan sudionik zanimljive rasprave.

Ipak, u ovom slučaju je nužan oprez jer gospođa Vutmej nije ništa napisalo o tome je li bila na policiji. Ako je već podijelila s javnosti što joj se navodno dogodilo u vlaku, onda je trebala napisati i što se dogodilo kada je stigla u Karlovac.

Foto: Hina