Još jedan katastrofalan gaf ministra Beroša: Ranjenog policajca nazvao “dotičnim”

Još jedan katastrofalan gaf ministra Beroša: Ranjenog policajca nazvao “dotičnim”

Ministar Vili Beroš  pokušava se  ponovno opravdati zašto nije stao pokraj teško ranjenog policajca pored kojeg je prošao u automobilu.

“Manipulira se i politizira ta situacija, Ja sam vozio automobil i sa snimke koja je dostupna na internetu jasno je da sam prolazio u trenutku kada je dotični bio smješten u kola hitne pomoći. Nisam vidio specifične okolnosti i nisam zna o čemu je riječ. Rekao osam iskreno kao što uvijek govorim da sam prošao i da sam mislio da je nekome pozlilo. Dakle, apsolutno nisam znao okolnosti. Bila su kola hitne pomoći, pacijent smješten na kolica i već uvezen u kola hitne pomoći. I sada,  nakon brojnih evaluacija, uopće nisam našao elemente da sam trebao zastati”, izjavio je Beroš, a zatim ga je novinarka RTL-a  ponovno upitala je li mu žao što nije stao.

“U svojoj karijeri spasio sam brojne živote i to ne prestajem  raditi i dalje. Da su bile specifične okolnosti koje bi uzrokovale da stanem, svakako bih to učinio. U trenutku kada je već netko bio transportiran i unesen u kola hitne pomoći, što sam tu mogao napraviti”, zaključio je Beroš.

Foto: Admir Buljubašić/Hina

Facebook Comments