Kad Livnjak postane počasni građanin Tomislavgrada: Konačna potvrda da je Dalić postigao veliki uspjeh

Kad Livnjak postane počasni građanin Tomislavgrada: Konačna potvrda da je Dalić postigao veliki uspjeh

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić ponovno je dobio priznanje, još jedno u nizu koje mu se posljednjih godina reda. Naime, na redovitoj sjednici Općinskog vijeća Tomislavgrad, vijećnici su jednoglasno usvojili prijedlog Odluke Općinskog povjerenstva za izbor, imenovanja, priznanja i nagrade da se izborniku hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatku Daliću, dodijeli općinsko priznanje počasnog građanina Tomislavgrada.

– Dalić je svojim djelovanjem i postupcima znatno pridonio razvijanju međusobnih odnosa naroda i država, odnosno odnosa Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, povezujući sve Hrvate po cijelom svijetu – stoji u obrazloženju.

Javno priznanje Proglašenja počasnim građaninom dodijelit će mu se osobno na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Tomislavgrad, koja će se povodom Dana općine Tomislavgrad održati 6. srpnja 2023. godine, javlja Večernji list.

Dodajmo da je vođa vatrenih također počasni građanin svog rodnog Livna, kao i Varaždina, u koji se preselio 1992. godine.

Poznato je da vlada veliki rivalitet između Livnjaka i Duvnjaka koji se uglavnom žestoko podbadaju i teško mogu dogovoriti o to tome tko je uspješniji. Jedino nema prijepora kada je riječ o nogometu. Cijeli svijet zna da su Livnjaci jednostavno bolji i uspješniji. Pa ne bi jedan Livnjak tek tako postao počasni građanin Tomislavgrada.

Foto: Hina