Kako izabrati savršenu torbu za ljeto?

Kako izabrati savršenu torbu za ljeto?

Ljeto je savršeno vrijeme za prošetavanje u lepršavim haljinicama, koje uvijek podignemo ljetnom torbom, koja je najupečatljiviji ljetni modni dodatak.

Torba je glavni ljetni modni dodatak, bez koje ne može niti jedna dobro modno osviještena žena. Velik je izbor torbi koje dolaze s toplijim vremenom, pa vjerujemo da nemate samo jednu već više njih koje kombinirate ovisno o prilici u kojima ćete se naći. Osnovna stvar je izabrati torbu koja je napravljena od lakših materijala, a kako lakši materijali nisu dugovječni, onda pripazite i na cijenu, koja bi trebala biti puno povoljnija nego li što je to kod zimskih kožnih torbi.

Ljetne torbe od jute, pletenog konopa ili tvrdog platna idealne su za vruće ljetne dane

Gledajući koju ćete torbu kupiti, morat ćete voditi računa o njezinoj veličini, stilu, materijalu i naravno cijeni. Svi trenutci ljeta zahtijevaju određeni outfit, a s njim i prikladnu torbicu, koja će vaš ljetni stil uzdignuti i oplemeniti. Primjerice kad idete na plažu, izaberite velike platnene torbe s ručkama i malim unutarnjim džepićem u kojima će stati sve potrebno, od ručnika, presvlake, vode, mobitela, naočala, ključeva, obvezatne kreme za sunčanje i koječeg drugog. Ako se pitate koje ručne torbe ponijeti u avion, odgovor je torbe koje imaju dovoljno pretinaca.

Osim torbe savršeno će u ovoj situaciji odgovarati i bijeli platneni mini ruksak, koji uvijek može poslužiti u ležernoj varijanti izlaska kao i na putu. Za dnevne i večernje izlaske i šetnje predlažemo pletene i makrame torbe, koje nas vraćaju u prošlost starinskih razglednica s Mediterana. Ove pletene kao i mnoštvo drugih ljetnih torbi pronađite na online stranicama CCC trgovina. Ako niste ljubitelj šopinga i volite sve obavljati putem online kupnje, obradovat će vas činjenica da to možete učiniti na njihovom web shop-u. Tamo ćete pronaći mnoštvo poznatih brendova torbi kao i drugih modnih dodataka, odjeće i obuće za ljeto po vrlo povoljnim cijenama.

Koje su torbe trend ove ljetne sezone

Paleta je ove sezone raznolika, od malih minijaturnih do extra velikih torbi. Najpopularnije su velike i male torbe napravljene od slame, rafije, jute ili konopa. Baš zbog svoje svestranosti jedne su od najomiljenijih ljetnih materijala. Možete ih nositi na plažu, tržnicu, odlazak na kavu ili u knjižnicu, kao i u ljetno kino ili večernji izlazak. Makrame u svijetlim tonovima izrazito je popularan, a ako je k tome ručka napravljena od drva onda je to još veći plus.

Mrežaste torbe savršene će biti za odlazak na tržnicu ili na kavu, što ih čini pravom retro senzacijom i must have svakog ormara. Oblik torbe koja ide u pola mjeseca, jedan je od popularnijih ove sezone, a najviše ga možete kombinirati za večernje izlaske. Zbog svoga oblika koji je nalik polumjesecu, savršeno leži u ruci, omogućujući vam da se slobodno krećete. Ovakve torbe dolaze u svim bojama i materijalima a najpopularnije su one napravljene od metalnih alkica, koje će savršeno izgledati na vaš večernji elegantni outfit.

Za večernja svečana izdanja izaberite i male clutch torbice kojima preko ručke možete uplesti svilenu maramu za kosu, koja će pridonijeti mornarskom ozračju. Dok će male i popularne okrugle torbice, koje dolaze na dugačku naramenicu, vjerojatno odabrati one žene koje imaju umjetničku dušu i odvažniji karakter. Kako god, takve torbice dobro se spajaju na sve modne kombinacije i nisu isključive ni za jedno doba dana.