Kako je monstrum ubio svoju djecu: Čak su i policajci ostali u šoku

Kako je monstrum ubio svoju djecu: Čak su i policajci ostali u šoku

Još uvijek nevjerica u zagrebačkim Mlinovima. Susjedi su šokirani kada su saznali kako je Harald Kopitz (56) ubio svoje troje djece.. Policija i brojni novinari su ispred urbane vile gdje se noćas dogodio nezapamćeni zločin. Neslužbeno doznajemo da je otac svoje troje djece prvo otrovao tabletama, a potom ih je ugušio jastukom nakon što su se počela buditi.

Bivša supruga je na službenom putu u Dubrovniku. Nakon što je počinio zločin muškarac se pokušao ubiti tabletama ili otrovom te je prevezen u bolnicu. Kako se neslužbeno doznaje probudio se i svjestan je svega što je napravio. Doznajemo i da je scena na mjestu zločina bila jeziva – nakon što ih je ubio otac je posložio igračke oko djece. Također doznajemo da su policajci ostali u šoku zatečenim prizorom, javlja Večernji list.

Muškarac je često viđan u kafiću u zagrebačkim Šestinama, a navodno je bio u vezi s manekenkom. Prije dolaska novinara u zagrebačke Mlinove, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević zajedno s predsjednikom GČ Podsljeme Krešimirom Kompesakom doašo je na mjesto događaja. U međuvremenu se o svemu oglasila zagrebačka policija. “Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku”, stoji u priopćenju.

Facebook Comments